ΤΟΠΙΚΑ

Ντουμάνιασε πάλι το Π. Λιμεναρχείο

ντουμάνιασε-πάλι-το-π-λιμεναρχείο-724179

Νέο… σύννεφο σκόνης κατέκλυσε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος την πολύπαθη συνοικία του Παλαιού Λιμεναρχείου, με αποτέλεσμα για μία ακόμη φορά οι κάτοικοι να υποστούν τα πάνδεινα, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης πλοίου με σκραπ.

Σε ανακοίνωσή του ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Παλαιού Λιμεναρχείου Βόλου, που την υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο γραμματέας Ζήσης Περσουφλιώτης και ο γραμματέας Χρ. Κραβαρίτης, επισημαίνει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Τις τελευταίες μέρες η πολύπαθη γειτονιά μας δέχθηκε για άλλη μία φορά «επίθεση» από το λιμάνι του Βόλου και συγκεκριμένα από τους αδιάφορους εργαζόμενους στο χώρο εκφόρτωσης του σκραπ.

Ειδικά την Κυριακή 23 Ιουνίου, προστίθεται στην ανακοίνωση, η ταχύτητα εκφόρτωσης και οι αντίθετοι άνεμοι «επνιξαν» και πάλι τη γειτονιά στη σκόνη. Παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες των κατοίκων προς τη Λιμενική Αστυνομία και τις υποδείξεις αυτής προς τους εργαζόμενους, δεν έγινε τίποτα.

Κύριοι, καταλήγει η ανακοίνωση του Εξωραιστικού Συλλόγου, αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας. Βάλτε τέλος στον αργό θάνατο της συνοικίας και της πόλης μας. Απαιτούμε την άμεση μεταφορά των εργασιών εκφόρτωσης χύδην προϊόντων και σκραπ στην τρίτη προβλήτα. Ανοχή τέλος».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου