ΤΟΠΙΚΑ

Στο σκοτάδι οδικό δίκτυο 20 χλμ

στο-σκοτάδι-οδικό-δίκτυο-20-χλμ-720270

Στον ενιαίο Δήμο Βόλου, εξαιτίας κλοπών στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού

Στα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από τις εκτεταμένες κλοπές και δολιοφθορές στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού αλλά και τις συνεχείς προσπάθειες της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Βόλου να καλύψει τα κενά τα οποία αφορούν πλέον, σε δίκτυο μήκους περίπου 20 χιλιομέτρων, αναφέρεται με απάντησή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, Φώτης Λαμπρινίδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει η πρώην επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου Ζέττα Μακρή.

Στις παραπάνω περιπτώσεις εξαιρούνται τα τμήματα της Περιφερειακής οδού Παράκαμψης Βόλου, καθώς και αυτό του οδικού δικτύου Βόλου – Πορταριάς, τα οποία δεν υπάγονται στην αρμοδιότητα των υπηρεσιών μας.

Επίσης, σας ενημερώνουμε, λέει ο κ. Λαμπρινίδης, ότι οι περιπτώσεις τις οποίες καταγράφετε και αφορούν τις οδούς Ρήγα Φεραίου και Καραμπατζάκη δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, καθώς έχουν αποκατασταθεί από μηνών τα κλεμμένα τμήματα.

Αντίθετα, υπάρχει ακόμη πρόβλημα στην οδό Κ. Καρτάλη και σε τμήμα 900μ., του οποίου η αποκατάσταση θα γίνει ευθύς, μόλις παραληφθεί εγκεκριμένη προμήθεια καλωδίου 12.000μ. που αναμένει η υπηρεσία μας για να καλύψει και άλλα κενά σύμφωνα με προγραμματισμό που ισχύει.
Για άλλη μια φορά με την ευκαιρία της ερώτησης, θέλουμε να υπογραμμίσουμε, λέει ο κ. Λαμπρινίδης, ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου και ιδιαίτερα το τμήμα Ηλεκτροφωτισμού, πέραν των προσπαθειών που κάνουν για αποκατάσταση του δικτύου στο σύνολο των Ενοτήτων αλλά και για επεκτάσεις του δικτύου, οι οποίες ικανοποιούν χρόνια αιτήματα των δημοτών του νέου Δήμου, είναι ανοιχτή σε προτάσεις και ιδέες φορέων και πολιτών για τη βελτίωση του αποτελέσματος, τόσο από λειτουργικής, όσο και από αισθητικής πλευράς. Θεωρούμε ότι οι σχετικές απόψεις μπορούν να κατατίθενται με άμεσο τρόπο σε γνώση της υπηρεσίας μας».
.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου