ΤΟΠΙΚΑ

Φοιτήτρια του Π.Θ. βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 720 €

φοιτήτρια-του-π-θ-βρήκε-και-παρέδωσε-πο-693216

Δάκρυα συγκίνησης «πλημμύρισαν» προχθές το μεσημέρι το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. 32χρονη Βολιώτισσα δεν είχε λόγια για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε τριτοετή φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία βρήκε και παρέδωσε το πορτοφόλι της, στην Αστυνομία.

Η γυναίκα είχε χάσει την Τετάρτη το μεσημέρι το πορτοφόλι της, ενώ περπατούσε στην παραλία του Βόλου. Δήλωσε την απώλειά του στην Αστυνομία.

Ωστόσο, θεωρούσε σχεδόν βέβαιο ότι όχι μόνο θα έμενε όλο το μήνα χωρίς χρήματα, καθώς στο πορτοφόλι είχε ολόκληρο τον μισθό της, αλλά θα έχανε και τα προσωπικά της έγγραφα, όπως την αστυνομική της ταυτότητα και κάρτες και θα χρειαζόταν να κάνει μία σειρά από διαδικασίες για να επανακτήσει τη σειρά.

Η 32χρονη δεν είχε παρά λίγη ώρα που είχε πληρωθεί τον μισθό της, συνολικά 720 ευρώ, όταν έχασε το πορτοφόλι της. Αντιλήφθηκε την απώλειά του όταν επέστρεψε στο σπίτι της, οπότε διαπίστωσε ότι έλειπε από τα πράγματά της. Δεν μπορούσε να φανταστεί που βρισκόταν αυτό και όπου κι αν το αναζήτησε δεν το βρήκε. Κατευθύνθηκε έτσι απελπισμένη στην Αστυνομία.

Για καλή της τύχη, ωστόσο, μέσα στην ατυχία τριτοετής φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Θεσσαλίας βρήκε το πορτοφόλι της και το παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου προχθές το μεσημέρι με όλο το περιεχόμενό του και ακέραιο το χρηματικό ποσό των 720 ευρώ που υπήρχε μέσα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποίησε την 32χρονη. Η γυναίκα δεν είχε λόγια για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στη φοιτήτρια. Δάκρυα συγκίνησης έτρεχαν από τα μάτια της, ενώ την ευχαριστούσε για την αξιέπαινη πράξη της.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου