ΤΟΠΙΚΑ

Δημιουργικός δίαυλος επικοινωνίας

δημιουργικός-δίαυλος-επικοινωνίας-851206

Ενθουσιώδης είναι η ανταπόκριση των απανταχού φίλων της φωτογραφίας στο φετινό 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό, που διοργανώνεται από την Φωτογραφική ομάδα του Κέντρου Νεότητας ΔΙΑΥΛΟΣ σε συνεργασία με τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου. Η προθεσμία υποβολής των έργων που θα παρουσιαστούν, είναι η 29η Ιανουαρίου 2007 σύμφωνα με την σφραγίδα ταχυδρομείου. Ο διαγωνισμός καλύπτει τους τομείς της έγχρωμης φωτογραφίας με θέμα “Αντικείμενα” και της έγχρωμης αντίστοιχα, με θέμα “Ανθρωποι”. Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος ή αλλοδαπός που κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει μέχρι και τέσσερα έργα σε κάθε κατηγορία. Η διαδικασία λήψης και αναπαραγωγής των έργων πρέπει να έχει γίνει αποκλειστικά με φωτογραφικές μεθόδους, αποκλείονται φωτογραφίες που έχουν υποστεί ηλεκτρονική επεξεργασία σε οποιοδήποτε στάδιο. Επιπλέον, όσον αφορά στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, αποκλείεται ο χρωματισμός με χημικά μέσα ή εκτύπωση σε έγχρωμο φωτογραφικό χαρτί.

Οι συμμετοχές πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από το δελτίο συμμετοχής. Για κάθε κατηγορία συντάσσεται χωριστά δελτίο συμμετοχής το οποίο και τοποθετείται στην αντίστοιχη συσκευασία. Το δελτίο συμμετοχής μπορεί να είναι φωτοαντίγραφο του υποδείγματος που συνοδεύει την προκήρυξη του διαγωνισμού. Δελτία συμμετοχής μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι από το Κέντρο Νεότητας «ΔΙΑΥΛΟΣ» στη διεύθυνση που ακολουθεί.

Στους διακριθέντες θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα, ενώ το Α Βραβείο θα συνοδεύεται από το ποσό των 300 ευρώ, το Β Βραβείο από 200 ευρώ και το Γ Βραβείο αντίστοιχα από 100 ευρώ.

Τα έργα συσκευάζονται ξεχωριστά για κάθε κατηγορία. Η συσκευασία πρέπει να επιτρέπει την επαναχρησιμοποίησή της για την ασφαλή επιστροφή των έργων στους δικαιούχους. Οι συμμετοχές υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στο Κέντρο Νεότητας «ΔΙΑΥΛΟΣ», Τοπάλη 14, και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421-025363.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου