ΤΟΠΙΚΑ

Αρμοδιότητες αντινομαρχών και εντεταλμένων συμβούλων

αρμοδιότητες-αντινομαρχών-και-εντετ-851206

Τις αρμοδιότητες που μεταβιβάζονται στους έξι αντινομάρχες και στους τρεις εντεταλμένους νομαρχιακούς συμβούλους καθορίζει απόφαση που υπέγραψε ο νομάρχης Μαγνησίας Απ. Παπατόλιας.

Συγκεκριμένα, στους αντινομάρχες μεταβιβάζεται κατ’ αρχήν η αρμοδιότητα της άσκησης εποπτείας υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ως εξής:

– στον αντινομάρχη Νικ. Ντίτορα των Διευθύνσεων Μεταφορών & Επικοινωνιών, ΚΤΕΟ και Περιβάλλοντος

– στην αντινομάρχη Εύη Αδαμάκη-Τζαβέλλα των Διευθύνσεων Ανάπτυξης, Τουριστικής Ανάπτυξης και Εμπορίου

– στην αντινομάρχη Ντία Βουβαλούδη των Διευθύνσεων Υγείας και Πρόνοιας

– στον αντινομάρχη Δημ. Μεργιαλή των Διευθύνσεων Αγροτικής Ανάπτυξης, Εγγείων Βελτιώσεων, Κτηνιατρικής, Τοπογραφικής, Αγροφυλακής και του Τμήματος Αλιείας

– στον αντινομάρχη Ηλ. Ξηρακιά των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας και Πολεοδομικών Εφαρμογών και των Τμημάτων Πολιτικής Προστασίας και ΠΑΜ-ΠΣΕΑ

– στην αντινομάρχη Νατάσσα Οικονόμου των Διευθύνσεων Διοικητικών Υπηρεσιών, Πολιτικών Δικαιωμάτων και Πολιτισμού, Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών

Στους έξι αντινομάρχες μεταβιβάζονται επίσης οι αρμοδιότητες για την εισήγηση στο Νομάρχη πολιτικού σχεδιασμού τους τομείς ευθύνης τους, τον προγραμματισμό δράσης, καθώς και τη λήψη μέτρων που αποσκοπούν στην αποτελεσματικότερη οργάνωση των υπηρεσιών αυτών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Την προετοιμασία και εισήγηση στο νομαρχιακό συμβούλιο όλων των θεμάτων που αφορούν στους τομείς ευθύνης τους, την εκτέλεση των αντίστοιχων αποφάσεων του νομαρχιακού συμβουλίου και τις Νομαρχιακές Επιτροπές κ.α.

Με την ίδια απόφαση μεταβιβάζονται:

Στο νομαρχιακό σύμβουλο Λεων. Αναστασίου, η εισήγηση στο νομάρχη του πολιτικού σχεδιασμού, τον προγραμματισμό δράσης, καθώς και τη λήψη μέτρων που αποσκοπούν στην καλύτερη οργάνωση επί θεμάτων Υγείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς και η προετοιμασία και εισήγηση στο νομαρχιακό συμβούλιο όλων των θεμάτων που άπτονται της Δημόσιας Υγείας.

Στο νομαρχιακό σύμβουλο Ι. Δημούλη, η εισήγηση στο νομάρχη του πολιτικού σχεδιασμού, τον προγραμματισμό δράσης και τη λήψη μέτρων που αποσκοπούν στην αποτελεσματικότερη οργάνωση για τα θέματα της Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων και της Διεύθυνσης Τοπογραφικής και την προετοιμασία και εισήγηση στο Ν.Σ. όλων των θεμάτων των δύο Διευθύνσεων.

Στο νομαρχιακό σύμβουλο Χαρ. Τσαμπάζη, η εισήγηση στο νομάρχη του πολιτικού σχεδιασμού, τον προγραμματισμό δράσης και τη λήψη μέτρων για την οργάνωση των υπηρεσιών του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και του Τμήματος ΠΑΜ-ΠΣΕΑ και την προετοιμασία και εισήγηση των σχετικών θεμάτων στο νομαρχιακό συμβούλιο.

Σύμφωνα με την απόφαση, εάν ο αντινομάρχης απουσιάζει ή κωλύεται, τις αρμοδιότητές του θα ασκεί ο νομάρχης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου