ΤΟΠΙΚΑ

Εν αναμονή του Ν Κούλου στον Ολυμπιακό Βόλου

εν-αναμονή-του-ν-κούλου-στον-ολυμπιακό-851206

Με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη κυλάει η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της δύσκολης συνέχειας και πρωτίστως του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ναυπακτιακό. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν σε ρυθμούς προπόνησης μετά από το ρεπό που τους είχε δοθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου και υπό τις οδηγίες του Κώστα Σταματίου ελπίζουν στην κατάκτηση της κορυφής.
Ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός πρόκειται να αντιμετωπίσει και τους τρεις συνδιεκδικητές του τίτλου εντός έδρας και συγκεκριμένα πρώτα την Λαμία, έπειτα τον Πιερικό και την προτελευταία αγωνιστική την ομάδα του Θερμαϊκού Θέρμης.
Με τους ερυθρόλευκους προπονείται από το Σάββατο και ο 26χρονος επιθετικός Μπέντζαμιν Ντοντέμ Σισέι και υπολογίζεται για το ερχόμενο παιχνίδι στο ΕΑΚ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής με τη Σιέρα Λεόνε έχει δείξει μέχρι στιγμής καλά στοιχεία στις προπονήσεις, ενώ χαρακτηριστικό της επιθυμίας για προσφορά και συμμετοχή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι το γεγονός ότι ο εν λόγω παίκτης προπονείται δυο φορές την μέρα, ώστε να καλύψει έτσι το χαμένο έδαφος που απέφερε η καθυστέρηση της έκδοσης του δελτίου του.
Το δελτίο έχει έρθει και για τον Ελληνοαυστραλό Τόνι Χατζή που διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα της Κυριακής.
Όσον αφορά στον Παναγιώτη Γκίτση, αυτός συνεχίζει τις προπονήσεις δίχως να υπολογίζεται ακόμη να μπει στα βαθιά και είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει, έχοντας ως όπλο και την εμπειρία του από την Α εθνική. Ο Γκίτσης έχει συμμετάσχει σε ματς της πρώτης κατηγορίας φορώντας την φανέλα τόσο του Πανηλειακού, της Παναχαικής, του ΟΦΗ του Ακράτητου και του Άρη.
Από την άλλη στα θετικά συγκαταλέγεται η κατάσταση του Σωκράτη Μπουντούρη, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να συμμετέχει κανονικά στην χθεσινή προπόνηση, δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις. Θυμίζουμε πως ο Μπουντούρης αντιμετώπισε πρόβλημα με τους προσαγωγούς, το οποίο τον συνόδεψε στο παιχνίδι με την ΑΕ Γιάννενα.
Αντίθετα τα πράγματα με τον Βραζιλιάνο Μασάντο δεν είναι όπως όλοι θα θέλανε. Ο 31χρονος αποτελεί ένα από τα βασικότερα πρόσωπα στην έως τώρα πορεία του Ολυμπιακού, μιας και δικές του εξάρσεις έχουν χαρίσει αρκετούς βαθμούς. Ο “Μάσα” δεν υπολογίζεται πια για το ματς με τον Ναυπακτιακό, αφού θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία για μια εβδομάδα προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει ή όχι με θεραπείες να αποφύγει την χειρουργική επέμβαση, κάτι που και ο ίδιος δεν θέλει. Ο παίκτης θα επισκεφθεί σήμερα στην Θεσσαλονίκη τον γιατρό του ΠΑΟΚ κ.Οικονομίδη, ώστε να πάρει ακόμα μια γνώμη για την κατάστασή του. Ο Μασάντο έχει ήδη εξεταστεί στον Βόλο αλλά και στη Λάρισα, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι πράγματι υπάρχει αιμάτωμα στην ωμοπλάτη.
Στους τραυματίες συγκαταλέγεται και ο Αλέξανδρος Βεργώνης, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να μην βιάζονται για την ένταξή του, αφού προέχει η αποθεραπεία του. Ο νεαρός μέσος πάντως ίσως γυρίσει στις προπονήσεις την Πέμπτη.
Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων θα συνεχιστεί σήμερα με μια πρωινή προπόνηση, στην
οποία και θα πρέπει να δώσει το παρών ο Καμερουνέζος Ν Κούλου, αλλιώς η ΠΑΕ θα καταγγείλει το συμβόλαιό του στην ΦΙΦΑ ζητώντας παράλληλα την τιμωρία του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου