ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο η κλήρωση για τους τυχερούς του Αγ. Βαλεντίνου

αύριο-η-κλήρωση-για-τους-τυχερούς-του-α-673541

Υπέροχα κοσμήματα, ιδανικά δώρα, για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου, του Αγίου Βαλεντίνου, που γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου, προσφέρει ο Σύλλογος Χρυσοχόων Ωρολογοποιών Μαγνησίας.

Σήμερα, Πέμπτη, ο Σύλλογος θα συνεχίσει να μοιράζει κομψά τσαντάκια που περιέχουν τους τυχερούς αριθμούς από τις 11 το πρωί και έως τις 2 το μεσημέρι στις οδούς Δημητριάδος από την πλατεία Ελευθερίας έως τη Γαμβέτα και από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ στις οδούς Καρτάλη, Σπυρίδη, Γκλαβάνη, Αλεξάνδρας και Δημητριάδος

Αύριο, Παρασκευή, η διανομή θα γίνει από 11:00π.μ – 12:30μ.μ σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες. 12:30μ.μ – 14:00μ.μ Ερμού – Κουμουνδούρου Ιωλκού και 16:00μ.μ – 20:00μ.μ στον Αγιο Νικόλαο.

Οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, δημόσια στις 8:00 μ.μ. στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης.

Για να συμμετέχουν, οι πολίτες πρέπει να έχουν μαζί τους το χαρτάκι με τον αριθμό που βρήκαν μέσα στο τσαντάκι.
Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η γιορτή των ερωτευμένων απαιτεί να συνοδεύεται από δώρα. Συμβολικά ή μη, εντυπωσιακά ή απλά, σχεδόν κάθε γυναίκα ανυπομονεί να δει τι έκπληξη θα την περιμένει εκείνη την ημέρα.

Αν είστε φαν των κοσμημάτων ή αν απλά θέλετε να ξέρετε τι κυκλοφορεί στα μαγαζιά ειδικά για την 14η Φεβρουαρίου τότε ο Σύλλογος Χρυσοχόων Βόλου ενημερώνει τους ερωτευμένους ότι για τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου στα καταστήματά του διαθέτει πολλές και άκρως ελκυστικές επιλογές και κυρίως σε προσιτές τιμές, για όλους εκείνους που θέλουν να γιορτάσουν την αγάπη τους κάνοντας ένα υπέροχο δώρο!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου