ΤΟΠΙΚΑ

Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος

προληπτικός-οδοντιατρικός-έλεγχος-673629

Σε 45 άτομα με πρωτοβουλία της Δομής Ισότητας του ΕΚΒ και του Οδοντιατρικού Συλλόγου

Περισσότερα από 45 άτομα μέσα σε μιάμιση ώρα εξετάστηκαν στο πλαίσιο του δωρεάν προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Βόλου. Η πρωτοβουλία ανήκε στη Δομή Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Οι οδοντίατροι παρείχαν τις υπηρεσίες τους σε μικρούς και μεγάλους κάνοντας προληπτικό έλεγχο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τις υπηρεσίες τους πρόσφεραν και μέλη του Σωματείου Υγειονομικών Υπαλλήλων.

Η υπεύθυνη της Δομής Ισότητας των Φύλων και πρόεδρος του σωματείου Υγειονομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Σμαράγδα Λιάτσικου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία των δύο συλλόγων και υπογράμμισε ότι άμεσα η Δομή θα αναλάβει και άλλες πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την αγωγή και την πρόληψη σε θέματα υγείας και όχι μόνο.

«Θέλουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας. Σε μία περίοδο που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης λόγω των πετσοκομμένων μισθών και των συμβάσεων που παραπέμπουν σε εποχές ανέχειας, θεωρούμε επιβεβλημένο δομές του ΕΚΒ όπως η Δομή Ισότητας σε συνεργασία με επιστημονικούς συλλόγους όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, μπορούμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες από κοινού προκειμένου να ανακουφίσουμε τους συναδέλφους μας» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Λιάτσικου και προανήγγειλε και άλλες παρόμοιες δράσεις το επόμενο διάστημα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου