ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο η πρώτη έκθεση εξοικονόμησης ενέργειας

στο-βόλο-η-πρώτη-έκθεση-εξοικονόμησης-671386

Από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο

Η πρώτη έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο. Στην έκθεση θα συμμετέχουν μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας και οι οποίες θα δώσουν λύση στους επισκέπτες για τους τρόπους που μπορούν να μειώσουν τα έξοδα θέρμανσης – ψύξης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και συγκεκριμένα στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν και δυο ημερίδες. Η ημερίδα του Σαββάτου αφορά πολ. Μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ενεργειακούς επιθεωρητές με θέμα: «Κτίρια πολύ χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης στην Ελλάδα» και η ημερίδα της Κυριακής αφορά τους πολίτες, μιας και ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα ενέργειας του Υ.Π.Ε.Κ.Α. κος Αθανασίου, θα παρουσιάσει στο κοινό το πρόγραμμα: «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» του ΕΣΠΑ.

Το επιδοτούμενο πρόγραμμα αφορά παρεμβάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε κατοικίες όπως: Αντικατάσταση κουφωμάτων και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης. Τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτιρίου συμπεριλαμβανομένου του δώματος/στέγης και της πιλοτής και αναβάθμιση
του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου