ΤΟΠΙΚΑ

Προσφυγή κατά της απόφασης αγοράς οικοπέδου στο Σωρό

προσφυγή-κατά-της-απόφασης-αγοράς-οικ-668514

Κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου να προχωρήσει στην αγορά οικοπέδου, ιδιοκτησία του οικοδομικού συνεταιρισμού δημοσίων υπαλλήλων, στο Σωρό έναντι 100.000 ευρώ, προσέφυγαν χθες οι έξι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, Ελένη Ανδρέου – Μεϊκοπούλου, Ιάσονας Αποστολάκης, Κώστας Γαργάλας, Ματθαίος Δραμητινός, Φωτεινή Κοκκινάκη και Γιάννης Μολοχίδης και η παράταξη Επιλογή Ευθύνης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, «πέρα από την πολιτική πλευρά του θέματος, η οποία έγινε προσπάθεια να αναδειχθεί μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και έξω από αυτό, υπάρχουν και οι δυνατότητες που δίδονται με την διοικητική προσφυγή, προκειμένου να μην γίνει πράξη μια απόφαση σκάνδαλο ή αλλιώς εξυπηρέτηση. Στην προσφυγή γίνεται λόγος για σοβαρή παράβαση καθήκοντος του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Μουλά.

Λόγω της ασφυκτικής πίεσης χρόνου και των προθεσμιών δεν υπήρχε δυνατότητα για συγκέντρωση και περαιτέρω υπογραφών, καθόσον, για όσους θυμούνται, η απόφαση είχε καταψηφιστεί και από άλλους συμβούλους της μειοψηφίας. Σε ζητήματα όπως αυτά η προσπάθεια συνεννόησης θα συνεχιστεί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου