ΤΟΠΙΚΑ

Ζητούν το πόρισμα της ΕΔΕ για το έλλειμμα στο Ταμείο του Δήμου Βόλου

ζητούν-το-πόρισμα-της-εδε-για-το-έλλειμ-713186

Αντίγραφο του πορίσματος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για το έλλειμμα στο Δημοτικό Ταμείο Βόλου ζήτησαν, με αίτημα που κατέθεσαν, σήμερα Πέμπτη, προς τον Γενικό Διευθυντή του Δήμου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ν. Οικονόμου εκ μέρους της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» και Ι. Αποστολάκης, εκ μέρους και των ανεξάρτητων, Ε. Ανδρέου-Μεϊκοπούλου, Κ. Γαργάλα, Μ. Δραμητινού, Φ. Κοκκινάκη, Ι. Μολοχίδη.

Στο αίτημά τους οι δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν ότι, σεβόμενοι τις διαδικασίες, ανέμεναν την ολοκλήρωση της σχετικής ΕΔΕ, που είχε ξεκινήσει, μετά τη δημοσιοποίηση, στις 6 Ιουνίου, από τον εκτελούντα χρέη δημάρχου, κ. Θ. Θεοδώρου, της ύπαρξης ελλείμματος στο δημοτικό Ταμείο Βόλου.

Επισημαίνοντας το γεγονός ότι η σχετική ΕΔΕ ολοκληρώθηκε και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου, στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, καθώς και την κρισιμότητα του θέματος, τόσο για τη λειτουργία του δημοτικού Ταμείου, όσο και για τη δημόσια εικόνα και αξιοπιστία του Δήμου, οι σύμβουλοι ζητούν αντίγραφο του πορίσματος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, επικαλούμενοι το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση των δημοτικών συμβούλων για υπεύθυνη ενημέρωση για κάθε θέμα που αφορά στον Δήμο και τη λειτουργία του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου