ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε 40χρονη Βολιώτισσα από σηψαιμία

πέθανε-40χρονη-βολιώτισσα-από-σηψαιμία-851206

Προσπαθούσε πολλά χρόνια να γίνει μητέρα, όμως η μοίρα της έπαιξε τραγικό παιχνίδι. Ο λόγος για 40χρονη υπάλληλο της ΔΕΗ Βόλου, η οποία απεβίωσε χθες το πρωί στην εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, μετά από 15ήμερη νοσηλεία, καθώς είχε υποστεί σηψαιμία από το θάνατο του εμβρύου, που έφερε στα σπλάχνα της.
Πρόκειται για τη Σπυριδούλα Παπαθανάση – Τσιαβαλιά, η οποία μαζί με τον σύζυγο της, ο οποίος εργάζεται επίσης στη ΔΕΗ Βόλου, είχαν προσπαθήσει στο παρελθόν να αποκτήσουν παιδί, όμως λόγω προβλημάτων που είχαν παρουσιαστεί δεν τα κατάφεραν.
Πριν από έξι μήνες η 40χρονη έμεινε έγκυος και όλα πήγαιναν καλά, μέχρι πριν από 20 περίπου μέρες. Τότε η γυναίκα εμφάνισε υψηλό πυρετό και οι δύο γυναικολόγοι που την παρακολουθούσαν, της συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή με αντιπυρετικά, προκειμένου να υποχωρήσει, καθώς απέδωσαν το γεγονός σε εποχιακή ίωση. Όμως ο πυρετός δεν έπεσε και όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου οι γιατροί διέγνωσαν ότι το έμβρυο ήταν νεκρό και η 40χρονη είχε υποστεί σηψαιμικό σοκ. Αμέσως έγινε αφαίρεση του νεκρού εμβρύου και για 15 μέρες νοσηλεύτηκε σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, όπου χθες το πρωί κατέληξε. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα αίματος της ήταν σπάνια και η οικογένεια της είχε απευθυνθεί με σχετικές ανακοινώσεις στα τοπικά Μ.Μ.Ε., προκειμένου να συγκεντρωθεί αίμα που απαιτούνταν για τις μεταγγίσεις.
Η είδηση του θανάτου της Σπυριδούλα Παπαθανάση – Τσιαβαλιά συντάραξε την οικογένεια της, του φίλους της και τους υπαλλήλους της ΔΕΗ Βόλου, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή.
Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 10 το πρωί από τον ιερό ναό του Αγίου Στεφάνου, στην περιοχή Σωρός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου