ΤΟΠΙΚΑ

Ξάφνιασε δυσάρεστα η διακοπή στη Νίκη

ξάφνιασε-δυσάρεστα-η-διακοπή-στη-νίκη-851206

Η απόφαση της κυβέρνησης να αναβάλει μέχρι τις 13 Απριλίου όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες στα ομαδικά αθλήματα λόγω του θανάτου του οπαδού του Παναθηναϊκού σε επεισόδια που έγιναν προχθές το βράδυ στην Αθήνα, μεταφέρει δύο εβδομάδες πίσω το κρίσιμο ματς της Νίκης με τον Πανθρακικό από το οποίο κρίνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό η παραμονή της στην Β Εθνική.
Οι κυανόλευκοι που σχεδίαζαν να πάρουν το «τρίποντο» για να κάνουν ήρεμες διακοπές με τις οικογένειες τους το Πάσχα, τώρα είναι υποχρεωμένοι να ζουν στην αγωνία για ακόμη δεκαπέντε ημέρες και μέχρι την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, κάτι που μοιάζει βέβαια ασήμαντο και «μικρό» μπροστά στην ανθρώπινη ζωή που χάθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.
Η Νίκη έδωσε τον τελευταίο της αγώνα στην Τρίπολη στις 18 Μαρτίου και θα αγωνιστεί ξανά, σύμφωνα με όσα εξήγγειλε χθες η κυβέρνηση στις 15 Απριλίου. Βέβαια ο ένας μήνας απραξίας, δεν αφορά μόνο τον Σταύρο Διαμαντόπουλο και τους παίκτες του αλλά όλες τις ομάδες της χώρας, που θα προσπαθήσουν να γεμίσουν το αγωνιστικό κενό με παιχνίδια και ανεπίσημες φιλικές αναμετρήσεις.

Φιλικό αύριο με Λαμία;
Το γεγονός ότι ήδη υπήρξε αγωνιστικό κενό λόγω της εθνικής εορτής και των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την προηγούμενη εβδομάδα, προβληματίζει την κυανόλευκη τεχνική ηγεσία και την αναγκάζει να αναζητά αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια, σε μια προσπάθεια της να κρατήσει τους παίκτες της σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σε περίπτωση που επιτρέπονται να υπάρξουν φιλικές συναντήσεις, που είναι και το πιο πιθανό, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν κλείσει ήδη παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα, η Νίκη σχεδιάζει αύριο στο Πανθεσσαλικό να αντιμετωπίσει την Λαμία του Γιάννη Γούναρη στις 4 μ.μ. Αν τελικά οριστικοποιηθεί η αναμέτρηση θα ανακοινωθεί σήμερα.

«Κόβει τον ρυθμό»
Για το συγκρότημα του Σταύρου Διαμαντόπουλου δεν φαίνεται να είναι η καλύτερη δυνατή στιγμή που έρχεται αυτή η διακοπή. Σε μια περίοδο που η Νίκη έδειχνε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών ενόψει του καθοριστικού ματς που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, η ανακοίνωση για αναβολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας ήρθε να ξαφνιάσει δυσάρεστα τους πάντες στη Ν. Ιωνία. Οι ποδοσφαιριστές περίμεναν με ανυπομονησία τον αγώνα της Κυριακής και χθες το μεσημέρι προσπαθούσαν να συνέλθουν και να συνειδητοποιήσουν ότι θα μείνουν για άλλες δυο εβδομάδες χωρίς επίσημο παιχνίδι. Την ίδια ώρα ο Σταύρος Διαμαντόπουλος εξέφραζε τον προβληματισμό του: «Μια διακοπή ποτέ δεν είναι καλή. Κόβει τον ρυθμό των ομάδων. Θα προσπαθήσουμε μέσω φιλικών παιχνιδιών και του οικογενειακού διπλού να κρατήσουμε την ομάδα στα επιθυμητά επίπεδα», σχολίασε.
Αντίθετα για τον αντίπαλο της Νίκης, Πανθρακικό, αυτή η διακοπή φαίνεται να έχει ευεργετικά αποτελέσματα, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα έχουν όλο τον απαραίτητο πλέον χρόνο για να αποθεραπευτούν και να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, που παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες, στην προσπάθειά τους, η μια να αποκτήσει προβάδισμα έναντι της άλλης στην «μάχη» της σωτηρίας.

Προεγγραφές εισιτηρίων διαρκείας
Οι φίλαθλοι προσπαθούν να συνδράμουν με κάθε τρόπο από την πλευρά τους στην προσπάθεια που κάνει η Νίκη για παραμονή και στην σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ετσι χθες όπως ανακοινώθηκε, η επιτροπή στήριξης που έχει συσταθεί από φιλάθλους σε συνεργασία με την διοίκηση αποφάσισε να ξεκινήσει να πραγματοποιεί προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης περιόδου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα ανακοινωθεί σύντομα και θα διατεθεί για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καλεί τους μετόχους και τους φίλους της ομάδας να συμμετάσχουν στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που αποφασίστηκε στην Τακτική Γενική Συνέλευση στις 29-12-2006 και εγκρίθηκε από το Υπο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου