ΤΟΠΙΚΑ

Στη Σηπιάδα η «κόντρα» καλά κρατεί…

στη-σηπιάδα-η-κόντρα-καλά-κρατεί-851206

Οξύνεται η αντιπαράθεση στο Δήμο Σηπιάδος ανάμεσα στην πλειοψηφία και τη μειοψηφία. Λάδι στη φωτιά ήλθε να ρίξει ένα δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμαρχος της περιοχής Σταμ. Βακούλας, ο οποίος επικαλούμενος την εισαγγελική παραγγελία κάνει λόγο για «πρακτικές τρομοκρατίας της εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής από την αντιπολίτευση»!!!
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Δημάρχου Σηπιάδος Σταμ.Βακούλα έχει ως εξής:
«Λόγω Εισαγγελικής Παραγγελίας που προκάλεσε ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης, ζητώντας επικυρωμένα αντίγραφα όλων των εγγράφων που διακινήθηκαν στο Δήμο μας από 8-1-2007 έως σήμερα:
Την Μ. Δευτέρα 2-4-2007 και Μ. Τρίτη 3-4-2007 οι Υπηρεσίες του Δήμου (οι 3 μοναδικοί Υπάλληλοι), θα λειτουργήσουν εξυπηρετώντας κατά προτεραιότητα τα αιτήματα της Αντιπολίτευσης.
Αποδεικνύεται πλέον ότι η Αντιπολίτευση αφού:
α) Καθυστέρησε τις διαδικασίες προσλήψεως μόνιμου προσωπικού
β) Φρόντισε με ανεύθυνες δηλώσεις να προκαλέσει την λήξη των συμβάσεων, υπαλλήλων της Επιχείρησης του Δήμου μας.
Τώρα προσπαθεί χρησιμοποιώντας εισαγγελείς, να καθυστερήσει και να τρομοκρατήσει την εκλεγμένη Δημοτική Αρχή.
Μοναδικός τους στόχος να μην γίνει έργο από την Δημοτική Αρχή.
Δυστυχώς για αυτούς το τεράστιο έργο μας στην προηγούμενη τετραετία με την συνεργασία της τότε Αντιπολίτευσης, αναδεικνύει την επιπολαιότητά τους και την καταστροφική διάθεσή τους για την προκοπή του τόπου μας.»

Συνεδριάζει το Δ.Σ.
Εξάλλου συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο με τα παρακάτω βασικά θέματα: Περί παραχώρησης χρήσης οικημάτων στα ιατρεία του Λαύκου και του Προμυρίου, αλλά και του περιφερειακού ιατρείου της Μηλίνας, συνέχιση λειτουργίας εξυπηρετούμενου ιατρείου Κατηγιώργη, ορισμός εκπροσώπου στην Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου, ψήφιση πίστωσης για δαπάνες δεξιώσεων και εθνικών ή τοπικών εορτών, απολογισμός δημοτικού σχολείου Λαύκου, περί παράτασης προθεσμίας του έργου «διαμόρφωση αύλειου χώρου δημοτικού σχολείου Λαύκου», περί παράτασης προθεσμίας έργου «κατασκευή parking», περί παράτασης προθεσμίας έργου «Οδοποιία Λαύκου Μικρού Α΄ Φάση», αποδοχή και κατανομή επιχορήγησης 50.000 ευρώ από το πρόγραμμα αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από θεομηνίες λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση λειψυδρίας κ.α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου