ΤΟΠΙΚΑ

Προεκλογική συγκέντρωση Γ. Σούρλα

προεκλογική-συγκέντρωση-γ-σούρλα-851206

Την βεβαιότητά του για νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 16ης Σεπτέμβρη εξέφρασε χθες ο αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Σούρλας στην κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου.

Σε μία συγκέντρωση πολύ μεγάλη και ενθουσιώδη σε παλμό και συνθήματα ο κ. Γιώργος Σούρλας κάλεσε τους πολίτες της Μαγνησίας να υπερψηφίσουν την Κυβέρνηση της Ν.Δ. για να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις και επισήμανε: “Είμαστε αισιόδοξοι, γιατί η Νέα Δημοκρατία προηγείται σταθερά, καλπάζει προς την νίκη.
Την πορεία αυτή την νικηφόρο δεν την ανέκοψαν όλα όσα διαδραματίστηκαν αυτές τις ημέρες με τις πυρκαγιές, όπως προσδοκούσαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.
Είμαστε περήφανοι, γιατί ανήκουμε, συνέχισε ο κ. Σούρλας, σε μία παράταξη
της εθνικής προσφοράς, των μεγάλων επιλογών”.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε αναλυτικά στο προσωπικό του έργο και στη μεγάλη συμβολή του, ώστε να κατασκευαστούν μεγάλα έργα στη Μαγνησία, όπως το Νοσοκομείο Βόλου, το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου κ.α. σημειώνοντας: “Εμφανίζομαι απόψε εδώ για μια ακόμη φορά μπροστά σας, επισήμανε συγκινημένος ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην υπουργός Υγείας, με καθαρά χέρια και καθαρό μέτωπο, με ήσυχη την συνείδηση ότι έπραξα το καθήκον μου στο ακέραιο.
Δεν συμβιβάστηκα, Δεν ενέδωσα σε προκλήσεις. Στάθηκα όρθιος, ανυποχώρητος
απέναντι σε κυκλώματα, απέναντι σε προκλήσεις και απέναντι σε πιέσεις. Ήταν και παραμένει σταθερή και πάγια η αντίληψή μου η πεποίθηση ότι η πολιτική δεν προσφέρεται για πλουτισμό, για καλοπέραση.
Με σεβασμό μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο των αρχών και των αξιών προχωρήσαμε μαζί με ρεαλισμό και επιτελέσαμε σημαντικό έργο, ο δικός σας βουλευτής, ο δικός σας Υπουργός, ο Γιώργος ο Σούρλας.
Μαζί, συμπλήρωσε, δώσαμε και δίνουμε την μάχη για την καθημερινότητα, για τα προβλήματα της περιοχής και έργα υποδομής, για να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής”.

Ο κ. Σούρλας επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Γ. Παπανδρέου για “φτηνή αντιπολίτευση” με αφορμή τις πυρκαγιές.
“Καταγγέλλει ο κ. Παπανδρέου την Ν.Δ. για παροχές και άφθονο χρήμα προς τις πυρόπληκτες περιοχές και τους πολύπαθους εκεί πολίτες και ρωτάει πού θα βρεθούν τα χρήματα. Τώρα έρχεται να υποσχεθεί πολύ περισσότερα σε ό,τι ανακοινώνει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός. Σε τελευταία ανάλυση, γιατί όλος αυτός ο θόρυβος; ο Καραμανλής θα είναι και πάλι πρωθυπουργός στις 17 Σεπτεμβρίου. Γιατί αυτή η αγωνία;” αναρωτήθηκε ο κ. Σούρλας.

“Οδεύουμε σε νίκη, σε νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά
η Ελλάδα χρειάζεται την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, χρειάζεται πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή. Χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση για να υλοποιήσει το πρόγραμμα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων, για να μπορέσει η Ελλάδα να συμπορευθεί με τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης, έκλεισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος ο αντιπρόεδρος της Βουλής”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου