ΤΟΠΙΚΑ

4.000 Βολιώτες άνοιξαν αγκαλιά στο Γηροκομείο

4-000-βολιώτες-άνοιξαν-αγκαλιά-στο-γηροκο-630290

Μεγαλώνει διαρκώς η αγκαλιά της τοπικής κοινωνίας για το Γηροκομείο, με περισσότερους από 4.000 κατοίκους της Μαγνησίας να δηλώνουν ένθερμοι υποστηρικτές, συμμετέχοντας ενεργά στην καμπάνια στήριξης του Ιδρύματος με το ποσό του 1 ευρώ.

Η άνευ προηγουμένου ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στο κάλεσμα στήριξης του Γηροκομείου, το οποίο «φιλοξενεί» 118 άτομα τη δεδομένη χρονική περίοδο, με τη μέγιστη δύναμη να ανέρχεται σε 125 άτομα, αποδεικνύει το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που βιώνουν πολλοί Βολιώτες.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο πρόεδρος του Γηροκομείου Βόλου, Παύλος Πάνος, υπογραμμίζει ότι ο κόσμος αγκάλιασε αμέσως την προσπάθεια και σπεύδει να προσφέρει το απόθεμα της αγάπης του, γνωρίζοντας ότι πέρα από την αγκαλιά του Ιδρύματος στους ηλικιωμένους, προσφέρεται παράλληλα στέγη και τροφή σε 9 άστεγους της πόλης μας.

«Όλοι προσφέρουν με την καρδιά τους και ανταποκρίνονται με συγκινητική προθυμία στην καμπάνια στήριξης του Ιδρύματος, προσφέροντας μια αλλά και δύο φορές χρήματα στον κουμπαρά που υπάρχει σε καταστήματα του Βόλου», επισημαίνει ο ίδιος.

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης και προσφοράς θα διαρκέσει σε όλη την εορταστική περίοδο, με την προοπτική να αποτελέσει μια νέα θεσμοθετημένη πρωτοβουλία, η οποία αποσκοπεί στη στήριξη του Γηροκομείου, το οποίο είναι αλληλένδετο με το γενικότερο αίσθημα αλληλεγγύης.

Η προτροπή «να μεγαλώσει η αγκαλιά μας προς το Ίδρυμα» έχει μεγάλη απήχηση στην τοπική κοινωνία, προς μεγάλη ικανοποίηση των υπευθύνων του Γηροκομείου, οι οποίοι τονίζουν ότι η κοινωνική ευαισθησία κατέχει σημαντική θέση στην καθημερινότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας.

Οι προσφορές αγάπης όσων θέλουν να στηρίξουν το Γηροκομείο, γίνονται δεκτές στα καταστήματα: Κεχαΐδης μουσικός οίκος, βιβλιοπωλείο «Γράμματα», Hondos Center, Αγιώτης βιβλιοπωλείο, Καραλής γεωργικά μηχανήματα, Diversi Βάνα Μητσοπούλου έτοιμα ενδύματα, Δημητριάδης οπτικά, Ferro Cafe, Υιοί Μιλτ. Πολύζου, Farine café – boulangerie, καθώς και στο χώρο του Ιδρύματος.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου