ΤΟΠΙΚΑ

Ενα ευρώ για το Γηροκομείο Βόλου

ενα-ευρώ-για-το-γηροκομείο-βόλου-645653

Συνεχίζεται και ενισχύεται η εκστρατεία αλληλεγγύης που πραγματοποιείται με κεντρικό σύνθημα «Ένα ευρώ για το Γηροκομείο, με δεκάδες Βολιώτες να ανταποκρίνονται ένθερμα στο κάλεσμα, να απλώνουν τα χέρια και να γίνονται μια αγκαλιά για το Γηροκομείο.

Η καμπάνια αλληλεγγύης για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί μια αγκαλιά για 114 ηλικιωμένους και δώδεκα, τουλάχιστον, άπορους και άστεγους, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς ολοένα και περισσότερα μέλη της τοπικής κοινωνίας εκφράζουν έμπρακτα την πρόθεση στήριξης του έργου που επιτελείται.

«Ζητούμε τη στήριξη του κόσμου, θέλουμε να δείξει ο κόσμος την αγάπη του προς το Ιδρυμα, χωρίς να τον επιβαρύνουμε. Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε με 1 ευρώ» όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Γηροκομείου Πάνος Παύλος, με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, για να προσθέσει ότι «το Ιδρυμα είναι κομμάτι, πνεύμονας της κοινωνίας μας».

Οι προσφορές αγάπης όσων θέλουν να στηρίξουν το Γηροκομείο, γίνονται δεκτές στα καταστήματα : Κεχαΐδης μουσικός οίκος, βιβλιοπωλείο «Γράμματα», Hondos Center, Αγιώτης βιβλιοπωλείο, Καραλής γεωργικά μηχανήματα, Diversi Βάνα Μητσοπούλου έτοιμα ενδύματα, Δημητριάδης οπτικά, Ferro Cafe, Υιοί Μιλτ. Πολύζου, Farine café – boulangerie, καθώς και στο χώρο του Ιδρύματος.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου