ΤΟΠΙΚΑ

Δεν ανησυχούν για την υγεία του οι γιατροί

δεν-ανησυχούν-για-την-υγεία-του-οι-γιατ-851206

Εως τα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να παραταθεί η νοσηλεία του Γ. Παπανδρέου στο ΚΑΤ, έπειτα από το ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του όχι τόσο εξαιτίας του τραυματισμού του στη σπονδυλική στήλη, όσο για το χειρουργημένο του χέρι.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα χρειαστεί να παραμείνει κλινήρης κατ οίκον, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του 8ου θωρακικού σπονδύλου, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπανδρέου υπέστη συμπιεστικό κάταγμα στον όγδοο θωρακικό σπόνδυλο και κάταγμα στον παράμεσο του δεξιού χεριού, καθώς και θλαστικά τραύματα στα υπόλοιπα δάχτυλα.
Οι γιατροί επέλεξαν τη συντηρητική αγωγή για το τραύμα στο σπόνδυλο, αλλά προχώρησαν σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση για το κάταγμα στον παράμεσο, όπου στη συνέχεια τοποθετήθηκε νάρθηκας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου είναι ήδη καλύτερα, παραμένει ευδιάθετος και δέχτηκε επισκέψεις στελεχών του κόμματος.
Τη Μ. Τετάρτη αναμένεται να γίνει μία συνολική εκτίμηση της πορεία της υγείας του και να ληφθούν οι αποφάσεις από τους γιατρούς.
Λόγω του τραυματισμού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τη Μ. Τρίτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος στον Πύργο Ηλείας.
Τη Μ. Τετάρτη θα επισκεφτεί το νομό ο γραμματέας του κόμματος Γιάννης Ραγκούσης, με κλιμάκιο βουλευτών και στελεχών, προκειμένου να συναντηθούν με τοπικούς και κοινωνικούς φορείς, ενώ θα επισκεφθούν και τις πυρόπληκτες περιοχές.
Τις ευχαριστίες του Γιώργου Παπανδρέου προς όλους τους πολίτες που έσπευσαν να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση, καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ, μετέφερε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
«Η υγεία του Γιώργου Παπανδρέου βελτιώνεται καθημερινά και ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να επιστρέψει στο σπίτι του για μια γρήγορη ανάρρωση» δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου