ΤΟΠΙΚΑ

Δεν λύγισε στην Κατερίνη ο Ολυμπιακός

δεν-λύγισε-στην-κατερίνη-ο-ολυμπιακός-851206

Μια πολύτιμη βαθμολογικά εκτός έδρας ισοπαλία σημείωσε την περασμένη Κυριακή ο ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος κόντρα στον Πιερικό απέσπασε 1-1. Η ομάδα του Βόλου με την ισοπαλία αυτή κατόρθωσε να κρατήσει την ομάδα της Κατερίνης στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να παραμείνει δίχως άγχος πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με διαφορά ασφαλείας.
Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς και τις απουσίες με τις οποίες παρέταξε ο Σταύρος Διαμαντόπουλος την ομάδα του, τότε πρόκειται για πραγματικά μεγάλη επιτυχία. Άκης Πέτρου και Θοδωρής Πακάλτσης απουσίαζαν λόγω τιμωρίας, ενώ Τόνι Χατζής και Αλέκος Γεωργιάδης έμειναν εκτός ως τραυματίες.
Βέβαια στα μελανά σημεία συγκαταλέγεται η συμπεριφορά του Φελιτσιέν Σίνγκμπο προς τον προπονητή του. Ο αμυντικός από το Μπενίν αντέδρασε στην ώρα της αλλαγής του από τον Γιώργο Δήμα και κατευθυνόμενος προς τον πάγκο της ομάδας του έβγαλε και πέταξε την φανέλα προς τον τεχνικό των ερυθρόλευκων. Μετά από αυτή την κίνηση μάλιστα το προχθεσινό αναμένεται να είναι και το τελευταίο του παιχνίδι με τα ερυθρόλευκα. Επίσης στα άσχημα συμβάντα του παιχνιδιού συγκαταλέγεται και η αποβολή του Μασάδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70.
Ολα κρίθηκαν στο α μέρος
Δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτά που καθόρισαν την έκβαση του αποτελέσματος στο προχθεσινό ματς. Η ομάδα του Πιερικού, αν και ήθελε περισσότερο από ποτέ την νίκη, βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν πέναλτι μετά από ανατροπή του Χαϊκάλη. Για τη φιλοξενούμενη ομάδα ο Βέρμπης στο 6 ήταν αυτός που πήρε φόρα από τα έντεκα βήματα και σημείωσε το δεύτερό του τέρμα στα δύο τελευταία ματς, μιας και είχε προηγηθεί εκείνο κόντρα στην Καστοριά. Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεσή τους, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν με τον Θάνο στο 21, που έμεινε ακάλυπτος και μάτωσε την άμυνα του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα ο Βεζυρίδης κατάφερε να σταθεί στο ύψος του και είπε όχι στις ενέργειες των παικτών του Πιερικού. Συγκεκριμένα είχε σώσει την εστία του στο 19 απέναντι στον Θάνο, στο 53 απέναντι στον Γκαρόζη, στο 65 απέναντι στον Χατζηζήση, στο 75 απέναντι στον
Γιαζιτζόγλου και στο 90 απέναντι στο Δερμιτζόγλου. Στην προσπάθειά του αυτή είχε και σύμμαχο το δοκάρι στο 36, όταν ο Δερμιτζόγλου το σημάδεψε με δυνατό σουτ. Όμως παρά την υπεροχή των γηπεδούχων, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε φύγει και με το διπλό στις αποσκευές του, αλλά ο Βέρμπης δεν σημάδεψε σωστά στο 85, με την κεφαλιά του να περνά ελάχιστα άουτ από την εστία του Τόλιου.
Πλέον η επόμενη αναμέτρηση των ερυθρολεύκων θα δοθεί την Τετάρτη του Πάσχα στο ΕΑΚ με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα.

Β ΕΘΝΙΚΗ – 26η Αγωνιστική
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-1
Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)
Γκολ: 21 Θάνος – 6 Βέρμπης
Εδρα: ΔΑΚ Κατερίνης
Κίτρινες: Γκαρόζης, Χατζόπουλος – Σίνγκμπο, Κοντέων Χαϊκάλης, Σκαρλάτος, Μάγγος, Μασάντο. Κόκκινες: Μασάδο (70)
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Παπαχρήστου): Τόλιος, Τσιγιάννης, Χατζόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Χατζηζήσης, Μαρτίνεζ(13 Γκαρόζης), Βούκοβιτς, Σερζίνιο (55 Κεϊτά), Φρέντερικς (73 Πάεζ), Δερμιτζόγλου
Θάνος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Διαμαντόπουλος): Βεζυρίδης, Αγγελόπουλος,
Σκαρλάτος, Σίνγκμπο (58 Δήμας), Μάγγος, Μιτρόφ (92 Οικονόμου), Χαϊκάλης, Μασάδο,
Φονσέκα (85Τσάγγαρης), Κοντέων, Βέρμπης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου