ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Δίνουμε πάντοτε μικρή σημασία τι λέμε για τους άλλους και μεγάλη τι λένε οι άλλοι για μας

Σίτα
Χωρίς να τοποθετηθεί σίτα στην κερκίδα, άδεια χρήσης δεν θα δοθεί στη Νίκη για το Παντελής Μαγουλάς. Αυτό είναι ένα από τα πολλά διαδικαστικά θέματα που προσπαθούν να λύσουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, που καθημερινά προσπαθούν και οργανώνονται, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην «κλούβα».

Ο Μπέρντσεν
Ο Νορβηγός Έσπεν Μπέρντσεν, θα διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος 11/10 με αντίπαλο τη Μολδαβία. Στο παιχνίδι με την Ελβετία (15/10) διαιτητής θα είναι ο Ισπανός Μεδίνα Κανταλέχο.

Ανοίγει
Από το ΕΑΚ ανακοινώθηκε ότι από την Δευτέρα θα ξεκινήσει η λειτουργία της 25άρας πισίνας του κολυμβητήριου και της πισίνας αρχάριων… λύνοντας πολλά προβλήματα…

Και πάλι
Ο Ριβάλντο συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα στην Ασία και να οδηγεί την ομάδα του στις επιτυχίες. Ο Βραζιλιάνος άσος στον επαναληπτικό με τη Σαϊπάν του Ιράν για τα προημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ πέτυχε το ένα από τα πέντε τέρματα της ομάδος του στη νίκη με 5-1.

Και πάλι
Ο Ριβάλντο συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα στην Ασία και να οδηγεί την ομάδα του στις επιτυχίες. Ο Βραζιλιάνος άσος στον επαναληπτικό με τη Σαϊπάν του Ιράν για τα προημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ, πέτυχε το ένα από τα πέντε τέρματα της ομάδος του στη νίκη με 5-1.

Ικανοποίηση
Αν μη τι άλλο ικανοποίηση και δικαίωση νιώθει από χθες ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ κ. Τάσος Μπατζιάκας, αφού ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει για έναν αγώνα της Εθνικής ομάδας στο Βόλο.
Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου στις 11 Φεβρουαρίου 2009 θα δούμε τον αγώνα των Εθνικών Ομάδων Ανδρών Ελλάδας-Δανίας.

Δολοφονία
Σοκ στη Βραζιλία προκάλεσε η είδηση ότι ο Τιάγκο Ντα Σίλβα, πρώην ποδοσφαιριστής της Βάσκο Ντα Γκάμα, βρέθηκε δολοφονημένος, αφού πρώτα είχε βασανιστεί από εκτελεστές που είχε προσλάβει πρώην ερωμένη του. Ο εκλιπών ξεψύχησε όταν μετά από έξι ημέρες βασανισμού και στην προσπάθειά του να δραπετεύσει, δέχτηκε πυροβολισμούς από τους τρεις άνδρες, (τραγική ειρωνεία) σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Η πρώην ερωμένη του άτυχου παίκτη και η θεία της, της οποίας φίλοι ήταν οι εκτελεστές, έχουν ήδη συλληφθεί.

Ο Μπέρντσεν
Ο Νορβηγός Έσπεν Μπέρντσεν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Έρικ Ρέσταντ και Φραν Άντας, θα διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με αντίπαλο τη Μολδαβία (11/10), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Στο παιχνίδι με την Ελβετία (15/10) διαιτητής θα είναι ο Ισπανός Μεδίνα Κανταλέχο, με βοηθούς τους Κάλβο Γκουαδαμούρα και Ντίαθ Πέρεθ ντελ Παλομάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Για δολιοφθορά
Επιμένει η Φανή Χαλκιά ότι έχει πέσει θύμα δολιοφθοράς. Η χρυσή ολυμπιονίκης της Αθήνας και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400 μέτρα εμπόδια θα καταθέσει σήμερα στον Εισαγγελέα ότι η απαγορευμένη ουσία Μ3 βρέθηκε στα νόμιμα σκευάσματα που παρέδωσε στον ΕΟΦ! Αυτό θα είναι το μεγάλο επιχείρημα της υπερασπιστικής γραμμής του Γιώργου Αγιοστρατίτη, του συνηγόρου της Χαλκιά στην υπόθεση. Η ανάλυση από τον ΕΟΦ πραγματοποιήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ ο έλεγχος στην πρωταθλήτρια έλαβε χώρα στις 12 Αυγούστου στο Φουκούι της Ιαπωνίας, όπου έκανε προετοιμασία. Η ουσία Μ3 ευθύνεται για τις περισσότερες υποθέσεις ντόπινγκ που αποκαλύφθηκαν τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας, όπως οι έντεκα αρσιβαρίστες-μέλη της Εθνικής ομάδας και ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιάννης Δρυμωνάκος.

ΠΕΝΑΛΤΙ
Τέσσερις τερματοφύλακες στην πρεμιέρα του τοπικού απέκρουσαν 5 πέναλτι και κάποιοι θυμήθηκαν ότι ο Ολυμπιακός αποκλείσθηκε στα πέναλτι!!!

ΝΕΟ Δ.Σ.
Νέο Δ.Σ. υπάρχει στους παλαίμαχους του Ολυμπιακού, αφού εκλέχθηκαν οι Τάκης Συνετόπουλος, Γιάννης Τσουκνίδας, Σωτήρης Γκανάτσιος, Απόστολος Ματζαφλέρης, Σάκης Μακρής, Γιάννης Τριχιάς, Δημήτρης Βαϊνάς και Μπάμπης Γιακάκογλου.

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ
Δύο τουρνουά στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους θα διοργανώσουν Μεταμόρφωση και Ανάληψη το σαββατοκύριακο στο Βόλο, στην μνήμη δυο ανθρώπων που προσέφεραν στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αλλά έφυγαν νωρίς από την ζωή. Η Μεταμόρφωση στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή της Νίκου Κοντάκη και η Ανάληψη στη μνήμη Θόδωρου Δάλλα.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Μπουντούρης και Μαστραφτσής θα είναι παρόντες τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στο σεμινάριο του ΣΔΚΜ στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Δ. ΣΑΡΑΤΣΗΣ» (παραλιακό συγκρότημα, 3ος όροφος), υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας (Α.Ο.Ν.Α.Μ) και τη στήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ξεκινάει
Στις 7 το πρωί οι 344 αθλητές υπεραποστάσεων από 33 χώρες ξεκινούν από την Ακρόπολη, μπροστά από το Ηρώδειο, να τρέχουν ασταμάτητα για ένα περίπου 24ωρο τη διαδρομή Αθήνα – Σπάρτη, συνολικά 246 χιλιόμετρα, στον φετινό 26ο διεθνή αγώνα του «Σπάρταθλου».

Χρυσές εποχές της Νίκης
Στην Εθνική
Ο Γιώργος Κατσικάς ξανακλήθηκε στην εθνική ομάδα Νέων από τον προπονητή Αλέξη Αλεξίου για τους φιλικούς αγώνες με το Χαϊδάρι και τον Αθηναϊκό. Η αναμέτρηση με το Χαϊδάρι θα διεξαχθεί την Τρίτη 30/9 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Χαϊδαρίου και με τον Αθηναϊκό την Τετάρτη 1/10 και ώρα 16:00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Οι φιλικοί αγώνες εντάσσονται στο πλαίσιο προετοιμασίας της εθνικής ενόψει της προκριματικής φάσης του EURO U-19 2009 (20-25/10/2008).

«Ελληνας» Ηρακλής
Ευχάριστη είναι για πολλούς η εικόνα που παρουσιάζει ο Ηρακλής στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα, ο «Γηραιός» είναι από τις λίγες ομάδες, αν όχι η μοναδική, που στο ξεκίνημα της διοργάνωσης έχει κατά μέσο όρο επτά Έλληνες παίκτες στην αρχική ενδεκάδα του. Το καλοκαίρι, όταν οι Αντώνης Ρέμος, Άνχελ Πεντράθα και Ηλίας Πουρσανίδης σχεδίαζαν το ρόστερ του συλλόγου, πόνταραν στο γεγονός ότι υπήρχε μια –μεγάλη και ποιοτική- βάση από Έλληνες παίκτες, η οποία αποτελείται από τον έμπειρο Κατσαμπή, τους πολλά υποσχόμενους από τη περσινή σεζόν Παπαστεριανό, Γιάντση, Ιωαννίδη, Γιαννούλη, Κομβολίδη, Περπερίδη και τους νεοαποκτηθέντες Αγρίτη, Μπούρμπο, Σαρακατσάνο, Φούφουλα και Κονέ.

Κατοστάρης ο Ετό!
Τα 100 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έφτασε ο Σαμουέλ Ετό με τα δύο που σημείωσε στη νίκη επί της Μπέτις με 3-2 για την τέταρτη αγωνιστική της Primera Division. Στα πέντε χρόνια που φορά τη φανέλα του καταλανικού συλλόγου ο Καμερουνέζος φορ έχει σημειώσει 80 τέρματα στο πρωτάθλημα της Primera Division, 17 στο Champions League, δύο στο Κύπελλο Ισπανίας κι ένα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου