ΤΟΠΙΚΑ

Με σημαντικές επιστροφές πάει για τη νίκη

με-σημαντικές-επιστροφές-πάει-για-τη-ν-851206

Την αναμέτρηση με το σύλλογο της Δόξας Δράμας έχουν στο μυαλό τους οι κυανόλευκοι. Η ομάδα της Νίκης θα φιλοξενήσει την Κυριακή τους «μαυραετούς» και όπως είναι λογικό στόχος είναι η επικράτηση και μόνο.
Οι παίκτες του Λεωνίδα Γαρδικιώτη έχουν τον αέρα από το διπλό στη Ζάκυνθο και με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά όχι υπεροψία θέλουν να ευχαριστήσουν τους φίλους της ομάδας για την στήριξη που τους έχουν δείξει τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα άλλωστε φαίνεται πως μένουν στο παρελθόν και ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας, όσο περνά ο καιρός, ξεπερνά τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν.
Μετά το πρώτο διπλό τής φετινής σεζόν η Νίκη καλείται να αποδείξει πως πατάει καλύτερα στα πόδια της και μπορεί να αναρριχηθεί ακόμη ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Βέβαια η ομάδα του Ελληνοαυστραλού τεχνικού στο τελευταίο της παιχνίδι μπορεί να μην έπιασε υψηλή απόδοση και στάνταρ περασμένων αγώνων, ωστόσο κατάφερε να εκμεταλλευθεί η ίδια αυτή τη φορά τα λάθη των αντιπάλων της και να φθάσει στην κατάκτηση τριών υπερπολύτιμων βαθμών.

Σημαντικότατες επιστροφές
Σε σχέση με την αναμέτρηση της Κυριακής η Νίκη προσθέτει στο οπλοστάσιό της και άλλες σημαντικές μονάδες. Από την μία ο Μιχάλης Κουτσογιάννης έχει εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής μετά την κόκκινη κάρτα που πήρε απέναντι στον ΠΑΟΝΕ. Ο δυναμικός αμυντικός θα μπορεί και πάλι να λάβει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο Αντώνης Σωτρίνης, αφού ο αρχηγός των κυανόλευκων ξεπέρασε πλήρως την θλάση που τον ταλαιπώρησε και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει με την σειρά του την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής. Πλέον ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής θέτει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του και πολύ δύσκολα θα απουσιάσει από το αρχικό σχήμα στον αγώνα κόντρα στη Δόξα. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ουρουγουανικής καταγωγής Ροντρίγκο Μπένγκουα. Ο 28χρονος μέσος απουσίασε αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού, όμως κόντρα στη Ζάκυνθο έκανε την επανεμφάνισή του, με την απόδοση του μάλιστα να χαρακτηρίζεται αρκετά ικανοποιητική. Πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπισε και ο Ηλίας Μακράκης, όμως ο 21χρονος αμυντικός προπονήθηκε χθες με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο Πανθεσσαλικό. Έτσι μοναδική απουσία για την Κυριακή είναι αυτή του Τόνι Χατζηκωνσταντίνου, με τον Ελληνοαυστραλό μέσο να συνεχίζει την αποθεραπεία του. Άλλωστε η απουσία του θα κρατήσει αρκετούς μήνες ακόμη, αφού η επιστροφή του υπολογίζεται για τα τέλη της αγωνιστικής περιόδου.
Ο «Τόνυ» επιστρέφει σήμερα από την Αθήνα, όπου και επισκέφθηκε τον γιατρό που του έκανε την εγχείρηση με σκοπό να του βγάλει τα ράμματα. Η επιστροφή του στον Βόλο μάλιστα θα γίνει με τη συνοδεία του μεγαλομετόχου κ. Στράτου Γιδόπουλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου