ΤΟΠΙΚΑ

Ζητούν ανάκληση της απόλυσης συνδικαλίστριας από τη ΒΕΜΕΚΕΠ

ζητούν-ανάκληση-της-απόλυσης-συνδικα-594289

Κάλεσμα απευθύνει ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας προς το σωματείο εργαζομένων στη ΒΕΜΕΚΕΠ να εκφράσει σύσσωμο τη συμπαράστασή του, και να συμμετέχει στη συγκέντρωση που προγραμματίζεται την ερχόμενη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί, με αίτημα να ανακληθεί από την εταιρεία η απόλυση της συνδικαλίστριας Χρ. Τασσολάμπρου, γ.γ του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» και μέλους του Δ.Σ του ΕΚΒ.

«Ειδικά στην περίπτωση της Τασολάμπρου Χρυσούλας -επισημαίνεται στην ανακοίνωση- η απόλυση της είναι καραμπινάτη συνδικαλιστική δίωξη, γιατί η συνάδελφος, είναι ταμίας του Συνδικάτου Μετάλλου « Μήτσος Παπαρήγας», μέλος στην σημερινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου και εκλεγμένη αντιπρόσωπος από το σωματείο σας για την ΠΟΕΜ και το ΕΚΒ. Επιδίωξη της εργοδοσίας είναι η τρομοκράτηση σας. Μην αφήσετε την εργοδοσία να υποτάξει εσάς και το επιχειρησιακό σας σωματείο στα αντεργατικά σχέδια που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τα εργασιακά, για τις Σ.Σ.Ε. και τις ομαδικές απολύσεις.

Συζητήστε όλα αυτά στην Γενική Συνέλευση σας και πάρτε απόφαση για τη συμμετοχή σας στην κινητοποίηση των σωματείων και φορέων έξω από τα Δικαστήρια Βόλου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 10.00π.μ., για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να σταματήσουμε τις απολύσεις και ειδικά αυτές που αφορούν στη συνδικαλιστική δράση, να απαιτήσουμε την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφου σας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου