ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο

νεκρός-26χρονος-σε-τροχαίο-851206

Τραγικά κόπηκε το νήμα της ζωής για 26χρονο δικυκλιστή, κάτοικο εν ζωή Βόλου. Ο νεαρός, οδηγώντας τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, έχασε τον έλεγχο, χτύπησε στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα και σύρθηκε μαζί με τη μηχανή του για αρκετά μέτρα στο έδαφος. Αιμόφυρτος καθώς ήταν στο έδαφος, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ., που δεν πρόλαβε να σταματήσει…
Θρήνος και οδυρμός για τον πρόωρο χαμό του 26χρονου Ιωάννη Καπνιά. Το παλικάρι οδηγήθηκε προχθές το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού στην τελευταία του κατοικία.
Ο θάνατος τού είχε στήσει καρτέρι στο 48ο χιλιόμετρο Λάρισας-Βόλου, στο ύψος του ΠΕΒ. Ο 26χρονος στις 11:15 το βράδυ του Σαββάτου κατευθύνονταν προς το Βόλο και πιθανότατα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε πάνω στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα του δρόμου.
Η μηχανή του εξετράπη της πορείας της και ο άτυχος νέος σύρθηκε στο έδαφος για αρκετά μέτρα. Η τραγωδία όμως δεν είχε τέλος. Άγνωστο πόση ώρα μετά την πτώση του στο έδαφος Ι.Χ. που οδηγούσε 37χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, κάτοικος Λάρισας, δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα τον τραυματία και τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό της.
Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου