ΤΟΠΙΚΑ

Στον τελικό της Eurovision ο Σάκης Ρουβάς

στον-τελικό-της-eurovision-ο-σάκης-ρουβάς-851206

Ο Σάκης Ρουβάς θα έχει την ευκαιρία να τραγουδήσει το This is our night, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, στον τελικό του 54ου διαγωνισμού της Eurovision, που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο «Ολιμπίνσκι» της Μόσχας, καθώς πήρε την πρόκριση μέσω του β ημιτελικού. Η αγωνία έφτασε στα ύψη καθώς η Ελλάδα ήταν η τελευταία χώρα που ανακοινώθηκε ότι περνά στον τελικό!
Οι υπόλοιπες εννέα χώρες που εξασφάλισαν την Πέμπτη την παρουσία τους στον τελικό είναι: Αζερμπαϊτζάν, Κροατία, Ουκρανία, Λιθουανία, Αλβανία, Μολδαβία, Δανία, Εσθονία, Νορβηγία.
Εκτός τελικού έμειναν: η Iρλανδία, η Λετονία, η Σερβία, η Πολωνία, η Κύπρος, η Σλοβακία, η Δανία, η Σλοβενία, η Ουγγαρία και η Ολλανδία.
Από τον πρώτο ημιτελικό, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, πέρασαν οι χώρες: Τουρκία, Σουηδία, Ισραήλ, Πορτογαλία, Μάλτα, Φινλανδία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Αρμενία και Ισλανδία. Εκτός τελικού έμειναν οι: Μαυροβούνιο, Τσεχία, Βέλγιο, Λευκορωσία, Ανδόρα, Ελβετία, Βουλγαρία και ΠΓΔΜ.
Απευθείας στον τελικό έχουν περάσει χωρίς προκριματικούς το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία και η περυσινή νικήτρια, Ρωσία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου