ΤΟΠΙΚΑ

Πικετοφορία ενημέρωσης την Πέμπτη στον Βόλο

πικετοφορία-ενημέρωσης-την-πέμπτη-στ-575655

Πικετοφορία ενημέρωσης διοργανώνει η Γραμματεία Βόλου του ΠΑΜΕ για την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 6.30 μ.μ. στον Αγ. Νικόλαο (Ερμού) στον Βόλο.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση -κάλεσμα του ΠΑΜΕ πρόκειται για: “πικετοφορία ενημέρωσης των εργαζομένων της πόλης γιατη συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που δίνει ρεσιτάλ στις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και ενέργειες με σκοπό να επιβάλλει με το «έτσι θέλω» τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα και τη λειτουργία τους.

Με σύνθημα: «ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ» δίνουμε απάντηση στη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και στους αναβαθμισμένους μηχανισμούς νοθείας της εκπροσώπησης των εργαζομένων στις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα απέναντι στη σαπίλα που αναδύουν αυτοί, που αυτοπαρουσιάζονται ως «εκπρόσωποι της εργατικής τάξης» και μέσα από τα γραφεία τους καθημερινά σχεδιάζουν τον αφοπλισμό των αγώνων, την εξουδετέρωση των συνδικάτων, έτσι ώστε οι φίλοι τους οι εργοδότες να έχουν λυμένα τα χέρια τους για να κερδίζουν περισσότερα τσακίζοντας τους εργαζόμενους”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου