ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο από σήμερα ο Γιδόπουλος

στο-βόλο-από-σήμερα-ο-γιδόπουλος-851206

Στο Βόλο θα βρίσκεται σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Στράτος Γιδόπουλος και η έλευσή του αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στην κυανόλευκη ομάδα. Τέλη Ιουνίου και η ΠΑΕ της Νέας Ιωνίας βρίσκεται ακόμη στο ψάξιμο σε όλα τα επίπεδα, κάτι που έχει σκορπίσει ανησυχία στις τάξεις των οπαδών, αφού για ακόμη ένα καλοκαίρι βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να βαδίζει στην αβεβαιότητα.
Ο έμπειρος παράγοντας, που θα δεχτεί περισσότερη πίεση από ποτέ για να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στην ομάδα, περιμένει και πάλι να δει και να κρίνει, αλλά σίγουρα πρέπει άμεσα να δώσει λύσεις σε πολλά ζητήματα που επείγουν. Αυτή τη φορά χρειάζεται να πάρει αποφάσεις και αν θέλει να φύγει να το ανακοινώσει και να αφήσει την ομάδα να βρει τον δρόμο της, όποιος και να είναι αυτός ή, αν θέλει να μείνει, να ξεκινήσει να κάνει ενέργειες για την ομάδα και να προχωρήσει στο σχεδιασμό της. Μέση λύση δεν υπάρχει… Ο μήνας που όλες οι ομάδες κάνουν τον προγραμματισμό τους έχει περάσει ήδη ανεκμετάλλευτος.
Ρόλο αναμένεται να αναλάβουν και οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας που περιμένουν τον Στράτο Γιδόπουλο για να εντείνουν τις πιέσεις τους, ώστε να πάρει μια απόφαση που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι άλλες καθυστερήσεις δεν χωρούν. Προβλέψεις για το τι ακριβώς θα αποφασίσει ο Γιδόπουλος δεν μπορούν να γίνουν. Αλλωστε πολλές φορές είπε φεύγω και τελικά δεν έφυγε και πήρε πίσω τις ανακοινώσεις του και τις δηλώσεις του… Αυτή η αστάθεια στις αποφάσεις του είναι που έχει επηρεάσει αρκετά τους οργανωμένους, που ενώ είχαν τεθεί στο πλευρό του, τώρα αντιδρούν. Η ανασφάλεια στην οποία αφήνει την ομάδα, που αυτή την στιγμή έχει μόνο έξι παίκτες στο ρόστερ της, δεν έχει προπονητή, ενώ πρέπει άμεσα να καταβάλει ένα σημαντικό ποσό για την αποπληρωμή προσφυγών, ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο Στράτος Γιδόπουλος περιμένει να δει κάποια κίνηση καλής θελήσεως που θα δείχνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να στηρίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Εχει ήδη γίνει μια συνάντηση μεταξύ μερικών επιχειρηματιών που έχουν πει ότι θέλουν να στηρίξουν τη Νίκη, αλλά δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση.
Από σήμερα καλούνται όλοι να «πέσουν πάνω στο κυανόλευκο συγκρότημα» και να δώσουν λύσεις. Αν θέλουν φυσικά να μπορέσει να σταθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αν και εκτός του αγωνιστικού υπάρχουν πολλά σημαντικότερα θέματα που πρέπει πρώτα να λυθούν.
Αυτά που περιμένουν οι φίλαθλοι είναι συγκεκριμένα. Να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στην ΠΑΕ ο Στράτος Γιδόπουλος και να οριστεί ημερομηνία για τη Γενική Συνέλευση της Εταιρίας. Από κει και πέρα όλα τα άλλα ακολουθούν…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου