ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίκη 27χρονου Βολιώτη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη

καταδίκη-27χρονου-βολιώτη-για-ενδοοικο-575278

Χτυπούσε με χέρια – πόδια τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια έντονου καβγά και την τραυμάτιζε σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ εκείνη βαστούσε στην αγκαλιά της το μόλις μερικών μηνών βρέφος τους…

Καμπάνα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 27χρονο Βολιώτη. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. Τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε μηνών με αναστολή τριετίας και εφέσιμη.

Ο 27χρονος, τον Μάρτιο του 2013 ξυλοκόπησε τη σύζυγό του. Της επιτέθηκε ενώ βρίσκονταν στο σπίτι και εκείνη κρατούσε στην αγκαλιά το μωράκι τους. Χτύπησε την 26χρονη σύζυγό του με χέρια – πόδια στο κεφάλι σε διάφορα σημεία του σώματος, ενώ της τραβούσε τα μαλλιά. Η γυναίκα υπέστη μώλωπες και κακώσεις, και χρειάστηκε πρώτες βοήθειες από το Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Στο δικαστήριο χθες ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι σωματικές βλάβες προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια έντονου καβγά και ενώ το ζευγάρι χτυπούσε ο ένας τον άλλο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο 27χρονος τραυματίστηκε και εκείνος στο πρόσωπο.

Το δικαστήριο έπαυσε την ποινική δίωξη για παλαιότερη υπόθεση που είχε ο 27χρονος σε βάρος της 26χρονης, καθώς η μήνυση τότε δεν είχε υποβληθεί εμπρόθεσμα, και τον έκρινε ένοχο για τη χθεσινή συζητηθείσα υπόθεση για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου