ΤΟΠΙΚΑ

Βανδαλισμοί στο ΚΑΠΗ Νέας Ιωνίας

βανδαλισμοί-στο-καπη-νέας-ιωνίας-56319

Αγνωστοι «τρύπωσαν» στην πίσω αυλή και προχώρησαν σε καταστροφές

Στόχος αγνώστων έγινε το ΚΑΠΗ Ν. Ιωνίας στην οδό Καισαρείας. Δράστες που «τρύπωσαν» στην πίσω αυλή του ισόγειου κτιρίου, προχώρησαν σε καταστροφές, ενώ φαίνεται ότι αποπειράθηκαν να μπουν και στο εσωτερικό του κτιρίου, χωρίς επιτυχία.

Η υπεύθυνη λειτουργίας του κυλικείου στο ΚΑΠΗ Ν. Ιωνίας, Ελένη Μπολολού, ήταν εκείνη που πρωτοαντίκρισε το σκηνικό καταστροφής στην πίσω αυλή του κτιρίου.

Ανοιξε την πόρτα του ΚΑΠΗ στις 6:40 το πρωί. Πηγαίνοντας στην πίσω αυλή αντίκρισε σπασμένες λάμπες στα παρτέρια τα οποία ήταν πλημμυρισμένα νερά, ξηλωμένο το κιγκλίδωμα που έχει τοποθετηθεί σε πόρτα στη σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα, κάγκελα που έχουν αφαιρεθεί από την περίφραξη της αυλής, τη μεταλλική ντουλάπα κατεστραμμένη, πεταμένα τσιμεντόλιθα.

«Ανοιξαν μέχρι και το μικρό εξωτερικό αποθηκάκι που έχουμε και όπου μέσα βάζουμε ένα μεγάλο καρότσι. Τι ήθελαν να το κάνουν δεν ξέρω», ανέφερε η κ. Μπολολού. Ανοιχτή ήταν και η πόρτα – κουνουπιέρα, με τους αγνώστους πιθανόν να επιχειρούν να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με την κ. Μπολολού δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι τρυπώνουν στο κτίριο και προχωρούν σε καταστροφές. «Πριν από ένα μήνα πάλι είχαν μπει άγνωστοι στην πίσω αυλή και είχανε σπάσει λάμπες, τον προβολέα και είχαν ξηλώσει κάγκελα», είπε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ασφάλεια και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστάσιος Μπατζιάκας. «Μας έχουν ρημάξει. Διαρκώς τρέχουμε για να διορθώνουμε ζημιές και να αντικαθιστούμε κλοπές», ανέφερε ο ίδιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου