ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε γνωστός αυτοκινητιστής του Βόλου

απεβίωσε-γνωστός-αυτοκινητιστής-του-558574

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Δημητρίου Πεταχτή, συνταξιούχου αυτοκινητιστή, ο οποίος έφυγε από την ζωή προχθές Σάββατο σε ηλικία 90 ετών. Ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία ανέπτυξε επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα δημιουργώντας μαζί με τον αδελφό του την μεταφορική εταιρία «Πεταχτή» με ακτίνα δράσης σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα δραστηριοποιήθηκε και στον χώρο των ταξί με ανάλογη επιτυχία για δέκα και πλέον χρόνια.

Οσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για την ευγένεια, την καλοσύνη και την εργατικότητά του. Γεννημένος το 1929 στο χωριό Καδή της Καρυστιάς Εύβοιας ζούσε για πολλά χρόνια στο Βόλο, τόπο καταγωγής της συζύγου του Αικατερίνης, με την οποία δημιούργησε μια δεμένη οικογένεια. Αριστος οικογενειάρχης και πατέρας, μα πάνω απ’ όλα καλός άνθρωπος, ήταν πάντα κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου όπου του απηύθυναν το τελευταίο αντίο οικείοι, συγγενείς και φίλοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου