ΤΟΠΙΚΑ

Διαρρήκτες- αναρριχητές «χτύπησαν» τη Διεύθυνση Μεταφορών στον Βόλο

διαρρήκτες-αναρριχητές-χτύπησαν-τ-558862

Αναρριχητές διαρρήκτες «χτύπησαν» το Σάββατο το βράδυ, στο κτίριο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών στη συνοικία της Νεάπολης στον Βόλο. Οι δράστες τα κίνητρα των οποίων παραμένουν άγνωστα, κατάφεραν να μπουν μέσα στο κτίριο, έγιναν όμως «τσακωτοί» από περιπολούντες αστυνομικούς που τους έπιασαν στα πράσα.

Πρόκειται για δύο νεαρούς, ηλικίας 16 και 17 ετών από τον Βόλο, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, στις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου.

Εκείνη την ώρα, οι δύο νεαροί, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η δημόσια υπηρεσία είναι κλειστή και ότι οι γειτονικές επιχειρήσεις, κυρίως συνεργεία δεν λειτουργούσαν, επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο της Διεύθυνσης Μεταφορών.

Οι δράστες αναρριχήθηκαν (!) στον τοίχο του κτιρίου, φθάνοντας μέχρι τον πρώτο όροφο. Πιάστηκαν από το περβάζι και με κατσαβίδι κατάφεραν να παραβιάσουν το παράθυρο και να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Τις ύποπτες κινήσεις τους φαίνεται ότι αντιλήφθηκαν εγκαίρως περιπολούντες αστυνομικοί που αιφνιδίασαν τους δύο διαρρήκτες και τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για νεαρούς γνωστούς στις διωκτικές αρχές, καθώς και στο παρελθόν έχουν απασχολήσει την αστυνομία με την παραβατική τους δράση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου