ΤΟΠΙΚΑ

Γιορτάζει… την άνοδο με νίκη…

γιορτάζει-την-άνοδο-με-νίκη-851206

Μεγάλη μέρα σήμερα Μεγάλη Τετάρτη για τον Ολυμπιακό που θέλει με νίκη να γιορτάσει πρόωρα την Ανάσταση και την επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία, ενώ στις 4 μ.μ. στο Στάδιο Βόλου θα είναι και η ώρα του κόσμου, αφού οι φίλαθλοι προκειμένου να δώσουν πανηγυρικό χαρακτήρα ανόδου θέλουν να συμβάλουν στη νίκη επί του ΟΦΗ που θα μεγαλώσει τη βαθμολογική διαφορά από τους Κρητικούς στο +13.
Το “20 χρονάκια ήταν αρκετά, Α Εθνική ερχόμαστε ξανά” θα είναι το σύνθημα των φιλάθλων που θέλουν τη 10η σερί νίκη στο Βόλο, για να τραγουδήσουν στο τέλος “να ’τοι να ’τοι οι πρωταθλητές”, καθώς δεν αποκλείεται το σημερινό να είναι το τελευταίο παιχνίδι στο ΕΑΚ, που θα ανακαινισθεί… για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο στη μεγάλη κατηγορία.
Η εδώ και μέρες μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Β.-ΟΦΗ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β Εθνικής κορυφώθηκε χθες, αφού έχουν μείνει πλέον λίγα εισιτήρια και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρεκόρ προσέλευσης θεατών.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βολου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως τα ελάχιστα εναπομείναντα διαθέσιμα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΟΦΗ θα διατεθούν σήμερα από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ από τις 12 το μεσημέρι.
Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ (θύρα 1) και 15 ευρώ (θύρες 3-5).
Η είσοδος είναι δωρεάν για τους κατόχους καρτών διαρκείας, για τις γυναίκες και τα παιδιά.
Κάλεσμα του κόσμου
Κάλεσμα στον κόσμο απευθύνουν με ανακοινώσεις τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι.
Από τους Austrian Boys εκδόθηκε ανακοίνωση όπου τονίζεται πως η παρότρυνση στους παίχτες και η υποστήριξη της ομάδας μας από τις κερκίδες θα είναι η αφετηρία της γιορτής, ενώ στην
ανακοίνωση των RED EAGLES γίνεται λόγος για πρόβα φιέστας ανόδου και κλίμα γιορτής για να νιώσουν όλοι ποιος είναι ο πρωταθλητής της Β΄ Εθνικής φέτος. Επίσης ανακοίνωση με την οποία καλεί τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού στο σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ εξέδωσε χθες ο ΣΦΕΟΒ, όπου τονίζεται πως όλοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στο Στάδιο.
Περισσότερες λύσεις
Είκοσι παίκτες έχει σήμερα στη διάθεσή του ο προπονητής του Ολυμπιακού Σάκης Τσιώλης, που δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του Λιαπάκη, ενώ ένα πρόβλημα είχε και ο πρώτος σκόρερ Ροτζέριο, που έχει παίξει σε όλα τα ματς. Στη διάθεση του Τσιώλη είναι πάντως ο Ερόλ Μπουλούτ, ενώ όλη η 20αδα του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον ΟΦΗ είναι: Κηπουρός, Κολίτσι, Αμπράμοβιτς, Αλβάρεζ, Αρβανίτης, Μπουλούτ, Ζαραδούκας, Ιακωβάκης, Καμπάνταης, Καπετάνος, Κόρμπος, Κοτίτσας, Λιαπάκης, Μόνχε, Ουμπίντες, Πλιάγκας, Ροτζέριο, Σιαλμάς, Σολάκης και Ψυχογιός.
Με 19 ο ΟΦΗ
Η αποστολή της Κρητικής ομάδας είναι στο Βόλο με 19 ποδοσφαιριστές, έχοντας εκτός τους τραυματίες Βλόνταρτσικ, Οργκανίστα, Ακότο, καθώς και τον άρρωστο Μανούσο. Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι ο: Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Κιάσσος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Ογκουνσότο, Κοκκκινάκης, Μπούρμπος, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Πόποβιτς, Χαραλαμπάκης, Μπερτίν, Κωνσταντινίδης, Νατσούρας, Πίτσος, Σταυρακάκης, Περογαμβράκης, Καρακατσάνης.
Σήμερα και οι Νέοι
Σήμερα στις 11:30 π.μ. η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου θα αντιμετωπίσει την ομάδα Νέων του ΟΦΗ στο γήπεδο Διμηνίου του Δήμου Αισωνίας στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΝΕΩΝ Β΄ Εθνικής.
Διαιτητής του αγώνα ο Α. Τρυφωνίδης με βοηθούς τους Χ. Τσιγγινέ και Β. Μπαρκονίκο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου