ΤΟΠΙΚΑ

Προβλημάτων συνέχεια για τη Νίκη

προβλημάτων-συνέχεια-για-τη-νίκη-851206

Δίχως να δοθεί κάποιος φιλικός αγώνας θα συνεχιστεί το σημερινό πρόγραμμα προπονήσεων για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Ο Χόρχε Μπάριος είχε εκφράσει την επιθυμία να δώσει η ομάδα του ένα φιλικό ο αντίπαλος βρέθηκε (Ακρόπολη), αλλά τελικά τα προβλήματα και οι απόντες ήταν πολλοί και έτσι το φιλικό ακυρώθηκε.

Αύριο η τελευταία
Μία προπόνηση αύριο το πρωί θα κάνουν όσοι παίκτες είναι διαθέσιμοι για την ομάδα της Νίκης Βόλου και στην συνέχεια θα αναχωρήσουν και οι τελευταίοι για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Ο Χόρχε Μπάριος ήθελε να δώσει η ομάδα του ακόμη ένα φιλικό μέσα σε λίγες μέρες μετά από αυτό που έδωσε απέναντι στην ΑΕ Διμηνίου, ωστόσο τα προβλήματα ήταν πολλά και έτσι αυτό αναβλήθηκε.
Οι κυανόλευκοι θα έχουν σήμερα ραντεβού για ακόμη μία προπόνηση στις 4μ.μ. και αύριο θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους πριν αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Χαρακτηριστικό των μεγάλων προβλημάτων για το τεχνικό τιμ είναι πως στην χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν μόνο δέκα ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα παρόντες στην χθεσινή προπόνηση ήταν οι Γκόμεζ, Κωνσταντινίδης, Γκάλβεζ, Μάγγος, Σωτρίνης, Κουτσογιάννης Παπαστεργίου, Κακαζούκης, Ζαρίφης και Μοράλες με το θετικό να έχει να κάνει με τον Αντώνη Σωτρίνη που δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον τετρακέφαλο και να προπονείται για δεύτερη μέρα σε φουλ ρυθμούς. Από την άλλη βέβαια υπάρχουν προβλήματα και απουσίες που πονοκεφαλιάζουν την τεχνική ηγεσία.
Από την μία ο Κώστας Καρακώστας απουσιάζει από τις προπονήσεις έχοντας κάκωση συνδέσμων στο γόνατο και κάνει φυσικοθεραπείες. Η κατάσταση του θα επανεξεταστεί πλέον από τον γιατρό ξανά την Δευτέρα του Πάσχα. Η κατάσταση του προβληματίζει ιδιαίτερα τον Ουρουγουανό τεχνικό που έβλεπε τον νεαρό ποδοσφαιριστή να διανύει μια εκπληκτική πορεία έχοντας βοηθήσει τα μέγιστα, αγωνιζόμενος ως δεξιός οπισθοφύλακας.
Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Αλέκος Γεωργιάδης και κάνει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης μιας και οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεν έχουν παρέλθει. Πρόβλημα τραυματισμού έχει αποκομίσει επίσης και ο Γκίνης που τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο φιλικό με την ΑΕ Διμηνίου δίχως όμως η κατάσταση του να είναι ανησυχητική.
Από εκεί και πέρα πρόωρη άδεια για διάφορους λόγους έχουν πάρει οι Νάνι και Μωυσίδης όπως και οι Παπαιωάννου και Ντακούρ. Εκτός είναι επίσης οι Καρυώτης και Κατσίβελος που έχουν στρατιωτικές υποχρεώσεις.
Η συνέχεια
Η επιστροφή των κυανόλευκων στις προπονήσεις υπολογίζεται πλέον το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα. Η Νίκη Βόλου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα επισκεφθεί τα Γιαννιτσά ώστε να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση στις 11 Απριλίου.
Ωστόσο υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να οριστεί το ματς με τον Πυρσό Γρεβενών
την Τετάρτη 7 Απριλίου. Κάτι τέτοιο απεύχεται πάντως η τεχνική ηγεσία μιας και θέλει να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα με τα Γιαννιτσά δίχως να μεσολαβεί ακόμη μία εκτός έδρας αναμέτρηση.
Μετά τον αγώνα επί των Γιαννιτσών, σειρά παίρνει το Θεσσαλικό ντέρμπι, αφού οι κυανόλευκοι θα φιλοξενήσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ομάδα των Τρικάλων, που μπορεί να έχει μείνει εκτός στόχων αλλά αποτελεί πάντα ένα δυνατό αντίπαλο, μιας και ο αγώνας θα έχει το χρώμα του τοπικού ντέρμπι.
Νίκη των εφήβων
Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι έφηβοι καλαθοσφαιριστές της Νίκης Βόλου που βρίσκονται από την Μ. Δευτέρα στην Θήβα για την ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ. Οι κυανόλευκοι πήραν το δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα με νίκη επί του ΑΓΟ Ρεθύμνου και σκορ 58-52. Οι παίκτες του Αποστόλη Καραμανώλη θα αγωνιστούν σήμερα κόντρα στον Περιστεριώνα στις 10π.μ. διεκδικώντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου