ΤΟΠΙΚΑ

Το μυαλό τους… ακονίζουν 145 μαθητές του Βόλου

το-μυαλό-τους-ακονίζουν-145-μαθητές-του-53582
Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Μαθηματικός Διαγωνισμός «Ο Ευκλείδης» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στις 9 π.μ. στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου (Κύπρου 43).
Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί τη δεύτερη φάση των μαθηματικών διαγωνισμών και θα λάβουν μέρος οι μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν στον πρώτο διαγωνισμό «Ο Θαλής».
Παράλληλα, την ίδια μέρα θα γίνει και ο Τοπικός Μαθηματικός Διαγωνισμός για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου που διακρίθηκαν στην προηγούμενη φάση. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι τρεις ώρες. Θα διαγωνισθούν δε 82 μαθητές και μαθήτριες από την Α’ Γυμνασίου, 23 από την Β’ Γυμνασίου, 9 από την Γ’ Γυμνασίου, 18 από την Α’ Λυκείου, 9 από την Β’ Λυκείου και 4 από την Γ’ Λυκείου.
Τα ονόματα των μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν έχουν δημοσιευθεί στον ημερήσιο Τύπο και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. στη διεύθυνση: www.hms-volos.gr.
Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. εύχεται στις μαθήτριες και στους μαθητές που θα διαγωνισθούν Καλή Επιτυχία και σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, στους δασκάλους και καθηγητές και στους γονείς Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου