ΤΟΠΙΚΑ

Μοιράστηκαν οι έδρες των εφοριακών

μοιράστηκαν-οι-έδρες-των-εφοριακών-53205

Πρώτη σε ψήφους ήρθε χθες στις αρχαιρεσίες των εφοριακών υπαλλήλων -η πρώην ΠΑΣΚΕ, η οποία πάντως έχασε δύο έδρες από τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου- με ποσοστό ψήφων 36,8%, ενώ η ΔΑΚΕ συγκέντρωσε ποσοστό ψήφων 27,6%, η ΑΣΚΙ Μέτωπο Ανατροπής 20,7% και η ΔΑΣ 14,9%.

Το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών δίνει από τρείς έδρες σε πρώην ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, που συγκέντρωσαν 64 και 48 ψήφους αντίστοιχα, ενώ η ΑΣΚΙ Μέτωπο Ανατροπής, διατηρεί τη δύναμή της (δύο έδρες) στο Διοικητικό Συμβούλιο με 36 ψήφους και η ΔΑΣ κερδίζει μία έδρα με 26 ψήφους.

Στις εκλογές προσήλθαν στην κάλπη 180 από τους 190 εφοριακούς υπαλλήλους, ενώ κατά την καταμέτρηση βρέθηκαν τρία λευκά και τρία άκυρα ψηφοδέλτια.

Από τους Εργαζόμενους στις Δ. Ο. Υ. Νομού Μαγνησίας εκλέγεται ο πρώην πρόεδρος Κωνσταντίνος Βαϊτσης με 56 ψήφους, η κ. Δήμητρα Αρκά με 24 ψήφους και η κ. Κωνσταντία Γαϊτανά με 24 ψήφους.

Από τη ΔΑΚΕ για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αναδείχτηκαν οι Κέρσα Κυρατσώ Σπανομήτρου με 37 ψήφους, Γεώργιος Οικονόμου με δεκατέσσερις ψήφους και Παναγιώτης Σπυρόπουλος με επίσης δεκατέσσερις ψήφους.

Από την ΑΣΚΙ Μέτωπο Ανατροπής εκλέγονται οι Βασιλική Μπαρλαμπάνη με 25 ψήφους και η Άννα Κιουτσοκιόζογλου με 24 ψηφους.

Από τη ΔΑΣ εκλέγεται ο επικεφαλής Ιωάννης Αργύρης. Η καταμέτρηση των ψήφων για τα υπόλοιπα συνδικαλιστικά όργανα του Συλλόγου συνεχιζόταν έως αργά το βράδυ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου