ΤΟΠΙΚΑ

Με άρωμα… γυναίκας ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Βενζινοπωλών Ν. Μαγνησί

με-άρωμα-γυναίκας-ολοκληρώθηκαν-οι-α-60223

Αρωμα …γυναίκας κυριάρχησε στις χθεσινές αρχαιρεσίες της Ενωσης Βενζινοπωλών Ν. Μαγνησίας, στις οποίες υπήρξε ενιαίο ψηφοδέλτιο και παρατηρήθηκε μεγάλο ποσοστό αποχής.

Ουσιαστικά ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της Ενωσης που έθεσαν υποψηφιότητα στις εκλογές δύο γυναίκες και συγκεκριμένα η Βασιλική Κοντοχρήστου που αναδείχθηκε πλειοψηφούσα σύμβουλος με 50 σταυρούς και η Μαρίνα Σπυράτου που έλαβε 26 σταυρούς.

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Οι χθεσινές εκλογές ολοκληρώθηκαν χθες στις 5 το απόγευμα και από τα 112 εγγεγραμμένα μέλη, ψήφισαν μόλις τα 52. Ωστόσο τα εκλεγμένα μέλη θα συγκροτηθούν σε Σώμα την ερχόμενη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι θα προταθεί ο Απόστολος Βολιώτης να αναλάβει την προεδρεία της Ενωσης.

Μάλιστα σύμφωνα με παλιά μέλη στο Δ.Σ. της Ενωσης Βενζινοπωλών Ν. Μαγνησίας, πρώτη φορά στην ιστορία της Ενωσης έθεσαν υποψηφιότητα δύο γυναίκες και μάλιστα για πρώτη φορά αναδείχθηκε γυναίκα πλειοψηφούσα σύμβουλος.

Ερωτηθείσα από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Βασιλική Κοντοχρήστου, εάν πρόκειται να αναλάβει την προεδρία της Ενωσης, τόνισε ότι προτιμάει να την αναλάβουν παλιότερα μέλη που έχουν περισσότερη εμπειρία στο χώρο απ’ ότι η ίδια.

Τα αποτελέσματα

Αναλυτικά για το Διοικητικό Συμβούλιο, από τις χθεσινές εκλογές, από τους εννέα υποψηφίους, πλειοψηφούσα σύμβουλος αναδείχθηκε η κ. Βασιλική Κοντοχρήστου με 50 ψήφους και ακολούθησε ο κ. Απόστολος Βολιώτης με 37 ψήφους, ο Αντώνιος Κόπανος με 32 ψήφους, ο Στυλιανός Τσαβές με 30 ψήφους και από 26 ψήφους έλαβαν οι Χρήστος Θεοδωρούδης, Μαρίνα Σπυράτου και Δημήτριος Τσιάπρας.

Για την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (Ο.Β.Ε.), αναδείχθηκε πρώτος ο Απόστολος Βολιώτης με 43 ψήφους, δεύτερος ο Στυλιανός Τσαβές με 29 ψήφους και Τρίτη με 28 ψήφους η Μαρία Σπυράτου.

Για την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ), αναδείχθηκε πρώτος με 40 ψήφους ο Απόστολος Βολιώτης, δεύτερη με 33 ψήφους η Βασιλική Κοντοχρήστου και τρίτος με 22 ψήφους ο Στυλιανός Τσαβές.

Τέλος στην Ελεγκτική Επιτροπή, αναδείχθηκαν οι κ.κ. Βασίλειος Τζέκας, Νικόλαος Τσαντίλας και Παναγιώτης Ζήγρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου