ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός 27χρονος από ηλεκτροπληξία

νεκρός-27χρονος-από-ηλεκτροπληξία-436251

Τραγικό θάνατο βρήκε 27χρονος κατά τη διάρκεια εργασίας του σε οικοδομή στο Μυλοπόταμο. Το σώμα του άτυχου νεαρού διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα, όταν ο σωλήνας της αντλίας σκυροδέματος που χειριζόταν άγγιξε καλώδια της ΔΕΗ.

Το εργατικό ατύχημα, με θύμα τον Δημήτρη Παντ. Μανίνη, σκόρπισε το θρήνο και τον οδυρμό στο δήμο Μουρεσίου και στον Άγιο Δημήτριο, όπου διέμενε ο άτυχος νεαρός.

Μοιραία στάθηκε στα χέρια του η αντλία με την οποία έριχνε μπετό στην οικοδομή. Γύρω στη 1:30 μ.μ., κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο σωλήνας της αντλίας που χειρίζονταν ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια μέσης τάσης.

Ο 27χρονος χτυπήθηκε ισχυρά από το ρεύμα και έπεσε στο έδαφος. Μεταφέρθηκε σε κατάσταση κώματος με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Στη διαδρομή δυστυχώς κατέληξε. Οι γιατροί, οι οποίοι τέθηκαν σε ετοιμότητα, απλά διαπίστωσαν το θάνατό του και δεν πρόλαβαν να κάνουν ο,τιδήποτε.

Ο πρόωρος και άδικος χαμός του παλικαριού βύθισε στο ανείπωτο πένθος τον τόπο διαμονής του.

Ο Δημήτρης είχε ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του, Παντελή Μανίνη, ο οποίος διατηρεί τη γνωστή επιχείρηση Μπετόν Πηλίου. Ανήμποροι να πιστέψουν την κακιά στιγμή που στέρησε τη ζωή στον 27χρονο ήταν οι συγγενείς και φίλοι του. Έφυγε, όπως έλεγαν, ένα καλοσυνάτο, ευγενικό, χαμογελαστό και ιδιαίτερα εργατικό παιδί.

Το άψυχο σώμα του 27χρονου διακομίστηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Έρευνα για τις συνθήκες πρόκλησης του εργατικού δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών, ενώ ήδη ενημερώθηκε η Επιθεώρηση Εργασίας, κλιμάκιο της οποίας αναμένεται να προχωρήσει σε αυτοψία.

Με βαρύ και απαρηγόρητο πόνο σήμερα στη 1 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πηλίου, η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου