ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απεβίωσε παλαίμαχος του Ολυμπιακού Βόλου

απεβίωσε-παλαίμαχος-του-ολυμπιακού-β-524083

Θλίψη στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και στο Βολιώτικο ποδόσφαιρο συνολικά, από την απώλεια, το Σάββατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Βάϊου Δημόπουλου, που απεβίωσε, σε ηλικία 87 ετών. Ο Δημόπουλος αγωνίστηκε στους ερυθρόλευκους τη δεκαετία του ’60 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στη θέση του μέσου, με συμπαίκτες -μεταξύ άλλων- τους Παππά, Ρηγούλια, Μαντζαφλέρη, Μποτίνο, Βλαχάβα, Ιωσηφίδη, Χρυσοχού.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελέστηκε σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου στις 11 το πρωί από τον Ι.Ν. του Αγίου Λαζάρου στο Κοιμητήριο Βόλου.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου εξέφρασαν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στους οικείους του Βάϊου Δημόπουλου, για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, ευχόμενοι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 αναφέρει:

Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Βάιου Δημόπουλου.

Αγωνίστηκε στην ομάδα μας και τίμησε τα χρώματα της για δέκα χρόνια ως επιθετικός, έχοντας συμπαίκτες και τους Παππά, Τσιγαρίδα, Δημητρακόπουλο, Ρηγούλια, Μαντζαφλέρη, Μποτίνο, Βλαχάβα, Ιωσηφίδη, Χρυσοχού, αποτελώντας ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά σύνολα στην ιστορία του Συλλόγου.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου