ΤΟΠΙΚΑ

Το μυστήριο εξαφάνισης λύθηκε μετά από 13 χρόνια!

το-μυστήριο-εξαφάνισης-λύθηκε-μετά-απ-505330

Οστά ανθρώπινου σκελετού αποκάλυψαν το θάνατο ηλικιωμένης λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της στη Ζαγορά

Σε ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί στις αρχές του 2001 και έκτοτε παρέμενε βασανιστικό μυστήριο για τους δικούς της ανθρώπου τι είχε συμβεί, εικάζεται ότι ανήκουν τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν διασκορπισμένα προχθές το πρωί σε αγρόκτημα της Ζαγοράς.

Τα οστά βρέθηκαν από 56χρονο, ο οποίος προσέγγισε το δυσπρόσιτο σημείο του αγροκτήματος που έχει στην ιδιοκτησία του. Εκπληκτος αντίκρισε τμήματα ανθρώπινου σκελετού, περιβαλλόμενα από τμήματα ενδυμάτων και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Τις έρευνες ανέλαβε ο Αστυνομικός Σταθμός Ζαγοράς και το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας.

Από τα οστά έχει ληφθεί βιολογικό υλικό προκειμένου να εξεταστεί εάν ανήκουν σε ηλικιωμένη γυναίκα που είχε εξαφανισθεί στις 25-02-2001, από την ίδια περιοχή.

Η γυναίκα, γεννηθείσα το 1925, είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν για πολλές μέρες από δικούς της ανθρώπους, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ηταν άρρωστη και φαίνεται ότι βαδίζοντας εξέπνευσε. Τα ψηλά χόρτα, όμως, γύρω της και το δύσβατο της περιοχής έκρυψαν για πολλά χρόνια το θάνατό της και ας είχε επέλθει λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Τα οστά περισυλλέγησαν και θα αποσταλούν για εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Προανάκριση διενεργούν ο Αστυνομικός Σταθμός Ζαγοράς και το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου