ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά αγάπης στην Εύβοια από τον ΣΕΗΜ και την Ενωτική Πρωτοβουλία

προσφορά-αγάπης-στην-εύβοια-από-τον-σε-478473

Ξεκίνησαν οι αποστολές βοήθειας του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας (ΣΕΗΜ) και της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Επιχειρηματιών Μαγνησίας στις περιοχές της Εύβοιας που για 7η ημέρα μάχονται με τις φλόγες.

Πιο συγκεκριμένα, από τις πρώτες κιόλας στιγμές της επέκτασης της πύρινης λαίλαπας σε κατοικημένες περιοχές, ο πρόεδρος του ΣΕΗΜ Σεραφείμ Μαουσίδης, σε συνεργασία με την Ομάδα Επιχειρηματιών, απέστειλε στην Εύβοια 2 παλέτες νερά, 5 κιβώτια συσκευασμένα τρόφιμα, 5 τσουβάλια σκυλοτροφή και άλλα πέντε 5 γατοτροφή.

Τα είδη πρώτης ανάγκης διανεμήθηκαν στο Ψαροπούλι και τα γύρω χωριά σε κατοίκους που παρέμειναν στις οικίες τους και πολεμούσαν τη φωτιά με ίδια μέσα. Μάλιστα, λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης και της δυσκολίας συντονισμού οργανωμένων παραδόσεων καθώς, κάθε λεπτό η απειλή της φωτιάς άλλαζε μέτωπο, χρησιμοποιήθηκε για τη διανομή αγροτικό όχημα της περιοχής το οποίο, πόρτα πόρτα παρέδιδε τα πακέτα βοήθειας και η αγάπη και η ευγνωμοσύνη του κόσμου ήταν απερίγραπτη.

«Η βοήθεια στους συνανθρώπους μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, συλλέγοντας και αποστέλλοντας αυτή την ώρα υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό στις ομάδες που επιχειρούν ακόμη στις πληγείσες περιοχές.

Η αλληλεγγύη και η προσφορά στους συμπολίτες μας, που βιώνουν ασύλληπτες στιγμές τραγωδίας, είναι το κύριο μέλημά μας και το επιχειρείν θα πρέπει να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο, για μία ακόμη φορά, έμπρακτα, όχι μόνο σήμερα, αλλά και την επόμενη μέρα, στις ζωές των ανθρώπων αυτών που άλλαξαν δραματικά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά», αναφέρεται σε ανακοίνωση των ηλεκτρολόγων και της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου