ΤΟΠΙΚΑ

Εκκληση για βοήθεια από μητέρα τριών παιδιών που πρέπει να υποβληθεί σε δύσκολη επέμβαση

εκκληση-για-βοήθεια-από-μητέρα-τριών-π-784644

Σε μία πολύ δύσκολη και δαπανηρή θεραπεία πρέπει να υποβληθεί άμεσα μία μητέρα τριών παιδιών από τον Βόλο, η οποία όμως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Η περιπέτεια με την υγεία της ξεκίνησε το 2017. Νόσησε αρχικά από καρκίνο στον τράχηλο τον οποίο καταπολέμησε με τις σχετικές χημειοθεραπείες. Στη συνέχεια το 2018 έχασε τη μερική λειτουργία του δεξιού νεφρού, ενώ το 2020 χειρουργήθηκε και στους δύο πνεύμονες. Κι ενώ ήλπισε πως είχε ξεμπερδέψει, ήρθε πριν λίγες μέρες η αφαίρεση της σπλήνας. Τώρα χρειάζεται να υποβληθεί σε μια πολύ δαπανηρή θεραπεία, στη Γερμανία όπου βρίσκεται, μια σειρά θεραπειών το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 7.600 ευρώ.

Στο μήνυμα που έστειλε και κοινοποίησε μέσω του FB η δημοσιογράφος και δημοτική σύμβουλος Βόλου Ελένη Παπαθανασίου με την παράκληση της ίδιας της ασθενούς να δημοσιοποιηθεί αναφέρει μεταξύ άλλων «Ισως για αρκετούς συνανθρώπους μας, τα πέντε ή 10 ευρώ που θα συνεισφέρουν, να μη τους λείψουν, εμένα όμως πιθανώς να μου χαρίσουν και την ίδια τη ζωή».

Για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά, έστω και ένα συμβολικό ποσό, στον Αριθμό IBAN DE 94 7115 1020 0031 5800 38 και BIC BYLADEM1MDF (Ρένα Βούλγαρη) ή στην Alpha Bank στο ΙΒΑΝ GR 1201403140314002101026801 και στο όνομα Βούλγαρη Ειρήνη.

Σημειώνεται πως ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ, στο πλαίσιο του κοινωνικού χαρακτήρα του, αποφάσισε την οικονομική στήριξή της, ως έμπρακτη ένδειξη προσφοράς και αλληλεγγύης σε όσους έχουν την ανάγκη μας, και καλεί όλα τα μέλη του να πράξουν το ίδιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου