ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο στον ανακριτή πατέρας και γιος για το φονικό καβγά στη Ζαγορά

αύριο-στον-ανακριτή-πατέρας-και-γιος-γ-456054

Αύριο Πέμπτη θα απολογηθούν τελικά πατέρας και γιος, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, για το φονικό καβγά στη Ζαγορά για κτηματικές διαφορές που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 56χρονου Δημήτρη Καλιού.

Πατέρας και γιος ήταν προγραμματισμένο να απολογηθούν χθες ωστόσο ζητήθηκε εκ μέρους της υπεράσπισης μία μικρή αναβολή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στο φάκελο της δικογραφίας δεν περιλαμβάνεται η δικαστική έκθεση.

Θα πρέπει να σημειωθεί από το περιβάλλον πατέρα και γιου υποστηρίζεται, ότι στο ανακριτικό υλικό που υπάρχει για την υπόθεση, καταγράφεται ότι ο 56χρονος Δημήτρης Καλιός, όταν συνελήφθη για το επεισόδιο από την Αστυνομία ήταν ζωντανός και ότι εξέπνευσε μετά από 35 λεπτά.

Επίσης επισημαίνεται ότι για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 56χρονου, η ιατροδικαστική υπηρεσία έχει ζητήσει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις στην καρδιά καθώς υπάρχουν πληροφορίες, ότι η υγεία του Δημ. Καλλιού ήταν ήδη επιβαρυμένη από προηγούμενα εμφράγματα και ότι τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά σε ένα περίπου δίμηνο.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, χθες από ιατροδικαστική εξέταση πέρασε και ο 28χρονος γιος που φέρει σοβαρό τραύμα στο χέρι το οποίο δημιουργήθηκε μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον 56χρονο αρχικά με ξύλο και μετά με κλαδευτήρι, όταν παρενέβη προκειμένου, να προστατεύσει τον πατέρα του που δέχτηκε επίθεση από τον 56χρονο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου