ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα στον Ανακριτή για την ανθρωποκτονία στη Ζαγορά σε βάρος του 56χρονου

σήμερα-στον-ανακριτή-για-την-ανθρωποκ-457603

Κάκωση που θα μπορούσε να επιφέρει το θάνατο, στα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας

Κάκωση στη θωρακική χώρα, στην πλευρά της καρδιάς, η οποία θα μπορούσε να επιφέρει το θάνατο, συμπεριλαμβάνεται στα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας σχετικά με τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του 56χρονου Δημήτρη Καλιού, από τη Ζαγορά, ο οποίος έπεσε νεκρός ύστερα από καβγά για κτηματικές διαφορές.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ιατροδικαστού Λάρισας Ρουμπίνης Λεονταρή στο TRΤ, το χτύπημα θα μπορούσε να είναι θανατηφόρο, ωστόσο, το τελικό πόρισμα θα εκδοθεί εφόσον συνυπολογιστούν όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις και αναλύσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται. Κατά συνέπεια, όπως διευκρίνισε, η ιατροδικαστική εξέταση βρίσκεται υπό εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί.

Στο μεταξύ, σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε χθες στα πάτρια εδάφη του, στον Αγιο Γεώργιο Ζαγοράς, ο άτυχος 56χρονος.

Ο 58χρονος και ο 29χρονος γιος του, με τους οποίους ο 56χρονος συνεπλάκη, σύμφωνα με την Αστυνομία, για προσωπικές τους διαφορές, κρατούνται και θα οδηγηθούν σήμερα, μετά από προθεσμία, για την απολογία τους στον Ανακριτή. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Αστυνομία, οι δύο δράστες συνεπλάκησαν σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας τους με τον 56χρονο, για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών οι δράστες εντοπίστηκαν στο προαναφερόμενο αγρόκτημα και συνελήφθησαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου