ΤΟΠΙΚΑ

Απολογούνται οι δράστες του φονικού καβγά στη Ζαγορά

απολογούνται-οι-δράστες-του-φονικού-κ-459951

Προθεσμία να απολογηθούν αύριο Τρίτη στον Ανακριτή πήραν ο 58χρονος πατέρας και ο 29χρονος γιος του που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, μετά το θάνατο του 56χρονου Δημήτρη Καλιού πάνω στον καβγά για κτηματικές διαφορές στη Ζαγορά.

Σήμερα εξάλλου αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας στον άτυχο 56χρονο Δημήτρη Καλιό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Αστυνομία, οι δύο δράστες συνεπλάκησαν σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας τους με τον 56χρονο, για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.

Αυτόπτης μάρτυρας και περίοικοι ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Ζαγοράς, που έσπευσε στο αγρόκτημα όπου βρήκαν τον 56χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος, έχοντας όμως τις αισθήσεις του . Αμέσως μεταφέρθηκε με το περιπολικό στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, όμως πριν οι γιατροί προλάβουν να του προσφέρουν οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια, όπως λένε οι πληροφορίες, ο 56χρονος Δημήτρη Καλλιός, άφησε την τελευταία του πνοή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι δράστες εντοπίστηκαν στο προαναφερόμενο αγρόκτημα και συνελήφθησαν και χθες παρουσιάστηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου