ΤΟΠΙΚΑ

Δημ. Βαΐτσης: Με συνέπεια και σταθερότητα για μία νέα Ν.Δ., για μία νέα Ελλάδα

δημ-βαΐτσης-με-συνέπεια-και-σταθερότη-45590

Κάλεσμα του υποψηφίου προέδρου για τη ΔΗΜΤΟ Βόλου για τις διαδικασίες της Κυριακής

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δρομολόγησαν ήδη τις εξελίξεις για τη Νέα Ελλάδα, την Ελλάδα της αξιοκρατίας, της εθνικής υπερηφάνειας, της παραγωγής, του πολιτισμού και της παιδείας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δημ. Βαΐτσης που κατέρχεται υποψήφιος για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ (Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ.) Βόλου .

Ο Δημ. Βαΐτσης, γεννημένος στη Νέα Ιωνία, παντρεμένος και κάτοικος Αγριάς, εργαζόμενος επί χρόνια στην ΑΓΕΤ και εκλεγμένος, για αρκετά συναπτά έτη, ως εκπρόσωπος των συναδέλφων του στον τομέα Υγιεινής και Ασφάλειας του εργοστασίου και μέλος του σωματείου της ΑΓΕΤ.

«Είναι -όπως τονίζουν οι συνεργάτες του- ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο άνθρωπος του μόχθου και της τίμιας δουλειάς, ο άνθρωπος της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης, ο έντιμος οικογενειάρχης, ο καλός φίλος».

Ο Δημήτρης Βαΐτσης, όπως υπογράμμισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, πιστεύει, υπηρετούσε και υπηρετεί με συνέπεια και σταθερότητα, το όραμα για μια καλύτερη Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα αγκαλιάζει τα παιδιά της και δεν θα τα διώχνει, μια Ελλάδα που μπορεί και πρέπει να υπερηφανεύεται για το σήμερα και όχι μόνιμα για το ένδοξο παρελθόν της, μια Ελλάδα που θα πρωτοπορεί και δεν θα ακολουθεί μόνιμα τις εξελίξεις, μια Ελλάδα ισχυρή και περήφανη, μια Ελλάδα που θα σέβονται εχθροί και φίλοι. Γνώμονας και οδηγός του, πριν και πάνω απ’ όλα, το εθνικό συμφέρον, αυτό που πρέπει πάντα να υπερισχύει του τοπικού αλλά και το τοπικό που πάντα θα πρέπει να υπερισχύει του ατομικού και του στενότερου συντεχνιακού.

«Η τοπική Νέα Δημοκρατία -σημειώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος- συμπορεύεται προετοιμαζόμενη για το συνέδριο και εκλέγοντας τους εκπροσώπους των τοπικών της οργανώσεων προωθώντας νέους, άφθαρτους και καταξιωμένους συμπολίτες μας», ενώ σε σχετικό κάλεσμα συμμετοχής στις διαδικασίες της Κυριακής επισημαίνεται: «Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει. Η Ελλάδα αρχίζει να ελπίζει. Η ΔΗΜΤΟ, με μπροστάρη το Δημήτρη Βαΐτση, πορεύεται στον καλό αγώνα ώστε η ελπίδα που φέρνει η Νέα Δημοκρατία να γίνει πραγματικότητα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου