ΤΟΠΙΚΑ

Υποψηφιότητα για ΔΗΜΤΟ Βόλου γνωστοποιεί με δήλωσή της η δημοσιογράφος Τούλα Κεκάτου

υποψηφιότητα-για-δημτο-βόλου-γνωστοπ-45703

Σε δήλωσή της, με την οποία γνωστοποιεί την υποψηφιότητά της για τη ΔΗΜΤΟ Βόλου, η δημοσιογράφος Σταματία (Τούλα) Κεκάτου αναφέρει:

«Την Κυριακή 3 Απριλίου 2015 διεξάγονται και στη Μαγνησία εκλογές για την ανάδειξη τοπικών οργάνων στη Νέα Δημοκρατία.

Αποφάσισα, για πρώτη φορά, να θέσω υποψηφιότητα στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βόλου σε μία προσπάθεια να συμμετέχω στα κοινά και θέλοντας να προσφέρω σε μία δράση που αφορά στην κοινωνία της πόλης μου.

Μέσα από την δημοσιογραφία, για πολλά χρόνια, κατάφερα να εμπεδώσω ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν το Βόλο -και κατ’ επέκταση τους συμπολίτες μου- και πιστεύω ότι μπορώ να συνδράμω για μία καλύτερη καθημερινότητα.

Οι τοπικές οργανώσεις άλλωστε είναι ιδιαίτερα σημαντικά όργανα γιατί εκφράζουν ευρύτερες πλειοψηφίες πολιτών και οφείλουν να παίξουν τον δικό τους, πολύ σπουδαίο, ρόλο διαμορφώνοντας πολιτικές προς όφελος των ανθρώπων.

Γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βόλου (ΔΗΜΤΟ) και ζητώ τη στήριξη των ψηφοφόρων της Ν.Δ. που θα προσέλθουν στην κάλπη την Κυριακή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους θα μου δείξουν εμπιστοσύνη δίνοντάς μου αυτή τη στήριξη με την ψήφο τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου