ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-851206

Γάτα για γάτα    

Δεν αφήνουν γάτα για γάτα ζωντανή στον Άνω Βόλο μάς καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής. Συνέχεια και παντού – ακόμα και μέσα σε αυλές – ρίχνουν φόλες… «Σε κάθε καλντερίμι και δρομάκι βρίσκουμε και από μια ψόφια γάτα» μας είπε χαρακτηριστικά και αναρωτήθηκε «τι τους φταίνε τα καημένα; Δεν πειράζουν κανένα». Το ίδιο αναρωτιόμαστε και εμείς…

Α.Φ.

Επικίνδυνη σήμανση
Πολλές πινακίδες στους δρόμους του Βόλου είναι βαμμένες με σπρέι με διάφορα σχέδια και συνθήματα. Αποτέλεσμα οι οδηγοί να μην μπορούν να διακρίνουν καλά το τι λέει η σήμανση και να καταλήγει να γίνεται επικίνδυνη.
Α.Φ.
 
Δύσκολη ανάβαση
Αν έχουμε πει για το κακό χάλι του δρόμου προς τον Άνω Βόλο. Λίγο πριν την πλατεία της Ανακασιάς δεν υπάρχει σημείο που να μην έχει λακκούβα. Βέβαια εμείς τα γράφουμε και… οι αρμόδιοι δεν τα βλέπουν από ό,τι φαίνεται!
Α.Φ.
 
Στο ψάξιμο για ποδήλατο  
Απηύδησαν πολλοί Βολιώτες με την τιμή της βενζίνης αλλά και με τις τιμές στα εισιτήρια του Αστικού ΚΤΕΛ και έβγαλαν από τις αποθήκες τα παλιά τους ποδήλατα. Όσοι όμως δεν έχουν ψάχνουν απεγνωσμένοι είτε να ενοικιάσουν είτε να αγοράσουν κάποιο μεταχειρισμένο για να γλυτώσουν τα έξοδα.
Δ.Π
 
Κλαδεύουν, αλλά…
Μπορεί τα συνεργεία του Δήμου να κλαδεύουν τα δέντρα, όμως τα κομμένα κλαδιά τα στοιβάζουν για μία – δυο μέρες στις γωνίες των πεζοδρομίων. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται  ο καθαρισμός την ίδια στιγμή που γίνεται και  το κλάδεμα;
Δ.Π
 
Στην οδό Εθνικών Αγώνων
Τους τελευταίους μήνες επί της οδού Εθνικών Αγώνων (διασταύρωση με την οδό Ελλησπόντου) έχει δημιουργηθεί μία τεράστια λακκούβα. Οι υπεύθυνοι φρόντισαν να καλύψουν μόλις 2 χιλιοστά αυτής και ουσιαστικά έκαναν μία τρύπα στο νερό. Οι οδηγοί που διέρχονται κάνουν σλάλομ για να διασχίζουν το δρόμο και κάποιος θα πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι. Έστω ένα μπάλωμα!
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου