ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-436817

Στο μεροκάματο

Εκεί καταμεσής των «Αγανακτισμένων» στην παραλία έστησε τη φουφού και τα καλαμπόκια του… Μήπως τα καταφέρει και αυτός και βγάλει κανένα ευρώ παραπάνω!

Α.Φ.

Απρόσεχτοι
Πολλοί δικυκλιστές είναι ιδιαίτερα απρόσεχτοι. Περνάνε δεξιά και αριστερά από τις κορύνες χωρίς να κοιτούν με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνο να γίνει ατύχημα. Ένα τέτοιο έγινε και την Κυριακή το βράδυ, οπότε και ένα αμάξι παρέσυρε ένα μηχανάκι στην Αναλήψεως την ώρα που το δεύτερο πήγε να προσπεράσει το ΙΧ από δεξιά. Ευτυχώς το παιδί που οδηγούσε το μηχανάκι δεν έπαθε τίποτα, αλλά αυτό είναι καθαρά τύχη…
Α.Φ.
 
Χόρτα παντού  
Η εικόνα που παρουσιάζει το σιδηροδρομικό δίκτυο εντός της πόλης είναι απαράδεκτη. Κατά μήκος των γραμμών τα χόρτα ξεπερνούν τα δύο μέτρα και κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί να τα κόψει. Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και σε λίγο καιρό η θερμοκρασία θα χτυπήσει κόκκινο. Μία μόνο απρόσεκτη κίνηση κάποιου και μπορεί να δούμε πυρκαγιές μέσα στις γραμμές του τρένου. Ας επιληφθεί κάποιος του θέματος πριν τρέχουμε και δεν φτάνουμε.
Δ.Π
 
Για το πάρκινγκ
Ακόμη και στις γωνίες των πεζοδρομίων παρκάρουν ορισμένοι ασυνείδητοι οδηγοί, εμποδίζοντας την κίνηση, εμποδίζοντας τη διέλευση των πεζών αλλά και των ΑμεΑ. Τρία προβλήματα με μία μόνο κίνηση!
Δ.Π
 
Συνεχίζουν
Απτόητοι οι «Αγανακτισμένοι» του Βόλου συνεχίζουν και βγαίνουν στην παραλία της πόλης και διαμαρτύρονται. Κάθε μέρα και πιο πολλοί, κάθε μέρα και πιο δυναμικοί. Είναι το γεγονός των ημερών αδιαμφισβήτητα.
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου