ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-437283

Αλλη νότα

Τελικά όταν κάποιος έχει όρεξη για δημιουργία μπορεί να μετατρέψει και τα πιο ασήμαντα αντικείμενα σε έργα τέχνης. Στην οδό Σκενδεράνη ο εξαερισμός μίας καφετέριας μεταμορφώθηκε στον εξαερισμό ενός λεωφορείου, μπερδεύοντας ακόμη και τους πιο «ψαγμένους». Η ζωγραφιά αυτή αρκεί για να μας φτιάξει την ημέρα και να μας δώσει την αίσθηση πως παρ’ όλη την κρίση υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που κάνουν το ασήμαντο σημαντικό.

Δ.Π

Ανύπαρκτα
Στην οδό Κουμουνδούρου μεταξύ των οδών Κωνσταντά και Ρήγα Φεραίου τα πεζοδρόμια είναι ανύπαρκτα. Από τη μία πλευρά το πεζοδρόμιο είναι σχεδόν κατεστραμμένο κι από την άλλη, επειδή ανεγείρεται μία πολυκατοικία, το πεζοδρόμιο είναι κατειλημμένο από μπάζα.
Δ.Π
 
Στο άγνωστο 
Οποιος πάει στην Α’ Βιομηχανική και δεν ξέρει πού ακριβώς είναι το εργοστάσιο που θέλει να πάει δεν υπάρχει περίπτωση να το βρει άμα δεν ρωτήσει. Όλες οι ταμπέλες είναι ζωγραφισμένες με σπρέι και δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε τι γράφουν αλλά ούτε και προς τα πού δείχνει το βέλος.
Α.Φ.
 
Χόρτα, χόρτα, χόρτα
«Από όταν έφυγε ο Βούλγαρης και ήρθε ο καινούργιος Δήμαρχος έχουν να μας κόψουν τα χόρτα». Αυτό μας είπε αναγνώστρια που πήρε να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση που επικρατεί από την αρχή των Πευκακίων μέχρι και την πλαζ Αλυκών. Μάλιστα μας είπε χαρακτηριστικά ότι από το μέγεθος και τον όγκο τους έχουν κρύψει ακόμα και την άσπρη λωρίδα στην άκρη του δρόμου.
Α.Φ.
 
Και όμως!
Την ταυτότητά του άφησε δημότης στο βενζινάδικο γιατί δεν είχε λεφτά να πληρώσει τη βενζίνη και κάτι έπρεπε να αφήσει πίσω του αφού δεν θα έδινε χρήματα… Ναι, ναι, ναι και όμως περάσαμε και το στάδιο του 5ευρου και το στάδιο των ψιλών και φτάσαμε στο στάδιο που για να γεμίσουμε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μας αφήνουμε ενέχυρο ό,τι μας βρίσκεται!
Α.Φ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου