ΤΟΠΙΚΑ

Ενας… ναυτικός στην αεροπορία πέταξε στην κορυφή των βαθμών

ενας-ναυτικός-στην-αεροπορία-πέταξε-435749

Πρώτος των πρώτων στα ΕΠΑΛ, ο Ξενοφών Μπλίντζιος με 1.934 μόρια

Γένους αρσενικού και η πρωτιά στους υποψηφίους των επαγγελματικών λυκείων της Μαγνησίας, που πήραν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Ο Ξενοφών Μπλίντζιος, μαθητής του Ναυτικού Τομέα του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, άγγιξε την κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα με 1.934 μόρια, διασφαλίζοντας εισιτήριο εισόδου στη σχολή της επιλογής του.

Και μπορεί να είναι μαθητής του Ναυτικού Τομέα και μάλιστα της ειδικότητας Πλοιάρχων στο 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, ο ίδιος όμως φαίνεται να… απαρνείται τη λευκή στολή και τις γέφυρες των πλοίων κι αντί για πλώρη σε θάλασσες και ωκεανούς, βάζει στόχο τους αιθέρες.

Οπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, όνειρό του είναι να μπει στην αεροπορία. Επέλεξε το Ναυτικό Τομέα, ως πιο… κοντινό στο στόχο του και ελλείψει τομέα στα ΕΠΑΛ που να τον φέρνει σε επαφή με το όνειρό του να κατακτήσει τους αιθέρες, ολοκλήρωσε τη φοίτησή του και δοκίμασε τις αντοχές τους στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Με συστηματική μελέτη και ισχυρή επιθυμία να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, αναδείχθηκε αριστούχος των ΕΠΑΛ στο νομό.

Στο μηχανογραφικό του θα δηλώσει τη Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών Αεροπορίας και όπως φαίνεται θα καταφέρει να φορέσει τη μπλε στολή.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου