ΤΟΠΙΚΑ

Σε τροχιά ανάπτυξης η ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου με τη μεταστέγασή της στο 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

σε-τροχιά-ανάπτυξης-η-ασπαιτε-βόλου-με-440063

Σε τροχιά ανάπτυξης η ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου. Από τη νέα σχολική χρονιά, θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορέσει να απορροφήσει τριπλάσιο αριθμό σπουδαστών και να αναπτύξει νέα μεταπτυχιακά προγράμματα.

Το παραπάνω ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Ιωάννης Χρυσουλάκης, σε εκδήλωση για την απονομή των τίτλων σε 69 αποφοίτους της Σχολής, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσουλάκη, ο Βόλος για τη διοίκηση της ΑΣΠΑΙΤΕ, εξελίσσεται σε σημαντικό πόλο εκπαίδευσης. Το τοπικό παράρτημα, από το νέο σχολικό έτος, θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας. Με την εγκατάσταση της ΑΣΠΑΙΤΕ στο χώρο του πρώην Πολυκλαδικού, η σχολή θα μπορέσει να τριπλασιάσει, σύμφωνα με το Διευθυντή του τοπικού παραρτήματος, Σ. Σαβελίδη, τον αριθμό των σπουδαστών της, από 70 που είναι σήμερα, σε τουλάχιστον 200.

Παράλληλα, όμως, όπως επεσήμανε ο κ. Χρυσουλάκης, θα είναι δυνατό να λειτουργήσει και πρόγραμμα συμβουλευτικής και προσανατολισμού, ενώ μέσα στο φθινόπωρο κι εφόσον εγκριθούν από το Υπουργείο, ένα από τα masters θα λειτουργήσει στο Βόλο.

Η μεταστέγαση για την οποία άναψε φως η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Επιτροπής, Σούλα Μπαρτζιώκα, τα οφέλη θα είναι πολλαπλά: τόσο για την ΑΣΠΑΙΤΕ, όσο και για το 1ο ΕΠΑΛ Βόλου που θα μπορέσει να αναπτύξει τα εργαστήριά του στο κτίριο Αποστόλου αλλά και για την αποσυμφόρηση του Καρτάλειου Διδακτηρίου όπου στεγάζεται το 5ο Γυμνάσιο.

Η χθεσινή τελετή απονομής των τίτλων στους αποφοίτους, έγινε σε πανηγυρικό κλίμα.

Τα πτυχία τους έλαβαν οι εξής απόφοιτοι:

ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ, ΑΜΟΥΝΤΖΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΒΟΥΡΔΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΑΛΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΓΑΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΕΡΩΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑ- ΑΝΝΑ, ΓΕΡΩΓΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΓΙΟΒΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΙΟΥΡΒΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΓΚΑΓΚΑΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ, ΔΑΜΠΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΔΡΙΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ- ΜΑΡΙΑ, ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΖΙΩΓΚΑ ΓΕΝΟΒΕΦΑ, ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΝΝΑ, ΚΑΪΜΑΚΑΜΗ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΚΑΛΛΙΑΡΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΤΑΤΣΙΒΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΦΑΝΗ, ΚΑΡΥΩΤΗ ΜΑΡΘΑ, ΚΑΤΡΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΛΟΒΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΚΟΝΤΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ, ΚΟΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΥ ΞΕΝΙΑ, ΚΩΣΤΑΒΑΡΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΛΙΑΠΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΕΚΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΕΤΣΟΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΗΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΟΚΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ, ΜΠΑΝΤΩΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΝΔΡΕΜΜΕΝΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΠΑΠΑΓΕΡΩΓΙΟΥ ΑΝΝΑ, ΠΑΠΑΔΗ- ΨΥΛΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΠΑΠΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΟΠΩΛΗ ΒΑΪΑ, ΡΑΪΛΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ, ΡΑΠΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΡΗΓΑ ΕΛΕΝΗ, ΡΙΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΑΡΠΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΤΡΑΙΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ- ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΤΣΙΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΤΣΙΑΛΕΡΑ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΟΥΓΚΡΑ ΜΑΡΙΑ, ΦΑΣΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΦΩΛΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΧΟΥΣΙΑΦΗ ΑΘΗΝΑ, ΧΤΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΑΔΑΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου